6 effektive tricks til at onanere, du burde prøve

author
Emilia Jacobsen

Der findes faktisk nogle ret gode grunde til, at du skal onanere, og der er også en del stillinger, du burde prøve. Men nu er det vist tid til at få nogle gode tricks på bordet i forbindelse med lidt hyggetid med sig selv. Der er helt sikkert nogle iblandt, du ikke kender til, og som måske også kan virke liiiidt mærkelige. Men giv det et forsøg, og prøv disse tricks til at onanere.

[banner]

1 Kig ind i en blå væg

Hvis du kigger ind i en blå væg, når du er lige ved at nå din orgasme, kan det få orgasmen til at virke mere intens. Den blå farve er jo også kendt for at være beroligende for sindet, så måske du skulle overveje at male dit værelse blåt?

2 Løft dit ene ben

Nu gælder det om at have balance, for du skal nemlig stå op! Og ikke nok med det, skal du løfte dit ene ben lige så snart, du kan mærke, at klimaks nærmer sig. Løft benet så højt, som du kan, og du vil få den vildeste orgasme. Hvis du prøver det i badet, så pas lige på dig selv, ik’!?

3 Gør det, når du er træt

Det kan virkelig give et kick, hvis du onanerer lige på det tidspunkt, hvor du er allermest træt og nærmest er ved at falde i søvn.

4 Hør musik

Du kan komme i den helt rigtige stemning, hvis du hører den sang, der får dig til at føle dig allermest sexet. Du kan for eksempel bruge denne sexede playliste, som sagtens kan gå til solosex også.

5 Brug en elektrisk tandbørste

Den siges at være bedre end de vibratorer og dildoer, der rent faktisk er lavet til formålet! Og så er det jo også billigere…

6 Prøv edging

Edging, tænker du?! Jep, det gælder om at gå liiiige til kanten, som ordet indikerer. Du skal simpelthen stoppe med at onanere, lige så snart du kan mærke, at orgasmen er lige ved at være der. Og det skal du så gøre flere dage i træk. Til sidst giver du så dig selv lov, og det skulle være CRAZY!

Nu er det bare om at komme i gang med at bruge dine nyopdagede tricks til at onanere. God fornøjelse!

Kilde: Gurl