6 fyre afslører: DET tænker vi i virkeligheden, når du sidder øverst under sex

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Har du nogensinde overvejet, hvad fyrene i virkeligheden tænker, når piger sidder øverst? Altså, når du rider ham, når I har sex? Det afslører en række fyre i en tråd på Reddit.

Og selvom det er piger, der, i det her tilfælde, sidder øverst under sex, kan det altså godt være fyrene, der bliver usikre …

Læs også: 4 sexstillinger, der stimulerer dit G-punkt og klitoris samtidig

1 Synes det er nice

“Fyre synes, det er hot. De kan godt lide at kigge på dig. De lægger ikke mærke til din mave, om dine bryster hænger, strækmærker – og hvad du ellers har læst om i damebladene.”
fakeprewarbook

2 Ingen er perfekte

“Fyre lægger mærke til ting ved dig. Men vi er altså ligeglade. De fleste fyre er jo godt klar over, at ingen er perfekte. Jeg havde på et tidspunkt en bolleven, som var meget bevidst om sin krop og på, hvad jeg tænkte. Jeg sagde til hende: ‘Jeg har allerede besluttet mig for at have sex med dig, så de der ting, altså ikke en big deal.‘”
damnyouresickbro

3 Må. Ikke. Komme

“Vi tænker: ‘Bryster, jeg må ikke komme, gyngende bryster, jeg må ikke komme. Åh, Gud, det føles fantastisk, hendes numse føles så god, jeg må ikke komme […]'”
what_da_pho

Læs også: Denne metode giver dig den VILDESTE orgasme

4 Hun er smuk

“Jeg har aldrig nogensinde tænkt noget, når en pige sad øverst under sex – andet end: ‘Jeg har sex, det er fantastisk’ eller ‘Jesus, hun er smuk’ – eller en kombination af de to ting.”
Millerdjone

5 Kan HUN lide det?

“Jeg tænker: ‘Jeg håber, det føles godt for hende.’, ‘Viser jeg mon nok entusiasme?’, ‘Hun er smuk.’, ‘Jeg håber, jeg gør det godt.'”
wastemeaway

Læs også: 3 stillinger, til når du skal ride ham

6 Nyd det

“Min kæreste er superselvbevidst, når hun rider mig. Men det er i virkeligheden en af de mest sexede vinkler at se hende fra. Og hun har intet at bekymre sig om. Hvis du selv bare nyder det, gør ham du er sammen med det også.”
Mysta02

Læs også: Denne simple ting i soveværelset gør dit sexliv ENDNU bedre