6 gange, hvor fyren godt kunne opføre sig LIDT mere som en gentleman efter sex

Gider du heller ikke ligge i den våde plet?

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Sex er dejligt. SKØNT faktisk. Især når der følger en orgasme med. Og ENDNU mere når det er sammen med en, du virkelig godt kan lide. Måske har du en kæreste – eller måske er du mere til one night stands. Begge dele kan være ret så nice. Især hvis fyren er en gentleman efter sex.

Når I er færdige med selve sexakten, er det altid rart at blive nusset lidt om. Og her er der ret mange fyre, der godt kunne læse med. For der går altså en del fyre rundt derude, der ikke har læst reglerne om, hvordan de kan opføre sig lidt mere tjekket efter sex. Så her er de: De hidtil uskrevne regler for, hvordan fyren bør opføre sig efter sex.

1. Den våde plet

Nu skal det ikke bliver super grafisk og detaljeret. Men altså. Begge køn udskiller nogle safter, der kan svine lidt. Og her sviner fyre altså lidt mere end kvinder – medmindre du får sprøjteorgasmer i et væk. Og her kunne de fleste fyre godt lige tage en for holdet. For det er IKKE rart for dig at ligge midt i en pøl af … våde ting. Du ved. Fyren kunne måske tilbyde selv at ligge i den våde plet eller i det mindste hente et håndklæde.

2. Hygiejne-alarm

Det er ret almindeligt kendt, at kvinder skal gøre disse ting efter sex for at passe på vaginaen. Og det kunne altså være LIDT rart, hvis fyren passede godt på sig selv, sin penis og jeres fælles hygiejne. Lige gik ud og tissede, vaskede hænder – og måske lige vaskede sig om munden også, hvis han har været nede på dig.

3. Where’s my drink?

Du er MEGAtørstig efter sådan en ordentlig tur i kanen. Så kan han da godt lige være en gentleman efter sex og hente et glas vand til dig. For der kan faktisk ske en del ubehagelige ting med kroppen, hvis du glemmer at drikke vand.

4. Diskret afmontering

Hvis en kvinde bruger pessar, ville du ALDRIG se hende svinge det ud af vaginaen og smide det på gulvet. Men det er åbenbart noget andet, når man er en fyr. For så er det jo det mest almindelige i HELE verden at hive kondomet af med et ordentligt “svup” og smide på gulvet – eller endnu værre; lægge det på dit natbord. Helt ærligt. Man kan godt afmontere et kondom diskret, pakke det ind i en kleenex og gå ud i skraldespanden med det.

5. Husk nu efterspillet

Hvad sker der for, at så mange mænd altid falder i søvn lige efter, de er kommet? Det er der faktisk to grunde til. Men kom lige ind i kampen, makker. Vi er altså nogle, der godt kan lide lige at putte lidt efter akten. Hvis du ikke er den store putter efter sex, skal du selvfølgelig se bort fra dette punkt.

6. “Var det godt for dig, skat?”

Man skal selvfølgelig altid være helt sikker på, at ens partner faktisk har lyst til at have sex med en. Det fik I forhåbentligt forventningsafstemt, inden i hoppede under dynerne. Og bagefter er det altså også meget rart, når man som minimum bliver spurgt, om det var en god oplevelse. Hvis han ikke spørger, kan han jo ikke vide, om du fik en god orgasme. For hvis du ikke gjorde, skal han da i gang – eventuelt med det her smarte trick, der giver kvinder den vildeste orgasme.

Pssst! Vi ved selvfølgelig godt, at de fleste fyre er nogle sweethearts – både i sengen og bagefter.

Læs også: 5 mærkelige ting, der sker med ham efter sex