6 hemmeligheder om kvinder og onani, du bare MÅ vide

Kan du mon føje flere hemmeligheder til listen om kvinder og onani? Læs med her!

author
Anja Bruneskjold

Det er nok ikke alle de her ting om kvinder og onani, som du vil mene er hemmeligheder. Men nogle af dem er måske. Du kan også overveje, om du helt diskret skal lade din computer stå åben, så din kæreste eller sexpartner kan blive klogere på dig.

1 Vi får hurtigt orgasme, når vi er alene

Du har helt sikkert bemærket, at det kan tage evigheder at nå en orgasme sammen med en partner. På en eller anden måde er vi kvinder bare reeet hurtige til at mærke efter, hvad vi gerne vil have. Og her bliver alting altså bare så meget lettere, hvis vi gør det selv. Hvis vi er sammen med en partner, kan det faktisk tage helt op til 20 minutter at få orgasme. Men hvis vi onanerer alene og er 100 procent fokuserede på os selv, så kan vi faktisk få orgasmer allerede inden for to minutter.

2 Vi onanerer ikke så ofte

I hvert fald ikke, hvis man sammenligner med, hvor ofte mænd onanerer. Faktisk viser det sig, at cirka 25 procent af alle mænd onanerer mindst tre gange om ugen. Og 55 procent gør det minimum en gang om måneden. Men det er altså noget helt andet i forhold til kvinder og onani. Her er antallet af onanisessioner altså væsentlig lavere. Det er nemlig kun 10 procent, der onanerer tre gange om ugen og 38 procent, der prioriterer hyggetid alene en gang om måneden. Så der er altså ret stor forskel på mænd og kvinder, når det handler om onani.

Læs også: De 7 bedste onanitips til kvinder

3 Vi forbereder os

Når vi taler om kvinder og onani, er det også værd at nævne, at mange af os gør noget ud af det, når vi skal onanere. Vi forbereder os simpelthen. Det kan godt være, du ikke helt kan genkende dig selv i det her, men det er faktisk ikke ualmindeligt, at vi tænder stearinlys med duft, dæmper lyset og så videre. Mænd er lidt anderledes, når de onanerer. De behøver ikke i samme grad at have hovedet med og komme i stemning.

4 Vi elsker at udforske kroppen

Ja, vores egen krop. Når vi kvinder onanerer, så vil vi helst gerne have hele kroppen med i legen. Her er det altså både brystvorter, inderlår og alle mulige andre steder på kroppen, der kommer i spil.
Hvis du ikke plejer at have hele kroppen med, når du onanerer, så bør du helt sikkert give det et skud. Det kan også være, du skulle kigge nærmere på, hvordan stjernerne siger, du skal onanere.

5 Vi behøver ikke at få orgasme

Kender du ikke også det der med, at det ikke altid handler om at nå i mål og få orgasme? I situationer med kvinder og onani er det lige så meget “rejsen”, der er skøn. Og derfor behøver vi altså ikke nødvendigvis få orgasme. Nogle kvinder bliver afslappede ved at onanere – og så er orgasmen ikke altid så vigtig.

6 Vi kan få orgasme igen og igen og igen …

Selvom man faktisk godt kan få for mange orgasmer, så er det altså for det meste rart, når der kommer mange af dem i træk. Hvis du endnu ikke har prøvet at få flere orgasmer i træk, så har du det virkelig til gode. Nogle gange kan det godt være lidt svært, men måske vil du have glæde af disse fem tips til at få orgasme under sex.

Kilde: Men’sHealth