snakke frækt uden at grine?

Sex

6 råd til dig, der gerne vil lære at snakke frækt til din kæreste uden at grine

Mette Pabst

Af Mette Pabst Skrevet den juni 11, 2018

Kan du sige ‘pik’ uden at grine? Der er mange af os, der virkelig gerne vil lære at snakke frækt, når vi er sammen med en sød fyr, men som bare slet ikke kan finde ud af det.

For hvordan er det lige, man skruer op for dirty talk, uden at det bliver akavet? Nogle gange kan man måske tænke, at man aldrig kan lære det, men bare rolig: Alle kan lære at snakke frækt, hvis de vil!

Vi har allieret os med sexolog Katrine Berling, der giver gode råd til, hvordan du kommer i gang med den frække snak i sengen – også selvom du aldrig nogensinde har sagt et frækt ord før.

Her få du seks gode råd til, hvordan du lærer at snakke dirty til ham:

1 Øv dig i at snakke frækt, når du er alene

Hvis du er en af dem, der slet ikke kan få de frække ord over dine læber, så skal du ikke starte med bare at råbe ’fisse’ eller ‘pik’, mens I er godt i gang. Det bliver nok bare super akavet. I stedet skal du øve dig alene. Og ja, det lyder lidt mærkeligt, at du skal gå rundt og sige frække ord, mens du vasker op eller laver lektier. Men det er altså bare lettere at snakke frækt i sengen, hvis man allerede har øvet sig på at sige de frække ting højt.

2 Lav en liste med frække ord

Det hele kommer ikke på en gang – øvelse gør mester! Start med at sige til dig selv, at du skal finde på tre frække ord, du gerne vil sige højt. Så er det bare om at braine lidt over, hvilke tre frække ord du skal øve dig på først.

3 Fortæl din kæreste det, før du råber ’pik’

Når du har fundet på tre ord, så skal du ikke bare begynde at råbe dem spontant i sengen. Så får din kæreste nok bare et chok. Det er hverken særlig frækt eller romantisk. Aftal med ham på forhånd, at du gerne vil øve dig på ordene, næste gang I har sex. Så er alle parter ligesom klar over det, så det bliver en god oplevelse.

4 Nogen elsker ’missen’ – andre hader den

Der er stor forskel på, hvilke ord folk tænder på. Nogle kan lide ordet ’missen’ om vajayjayen, mens andre hader det. Bliv enige om på forhånd, hvilke ord der er go og no-go, så det ikke bliver et kæmpe turn-off, når du siger det.

5 Er det helt akavet, så start på SMS

Hvis du virkelig synes, det er pinligt, så start med at øve dig på SMS. Send din kæreste lumre beskeder, før du gør det face to face, hvis ikke du er helt sikker på, at du kan magte ordene i virkeligheden. Faktisk kan man også bruge sexting som et godt forspil, det har vi skrevet lidt om, hvordan du gør her.

6 Ja, det kommer til at være fucking akavet

Du kan lige så godt være klar over det: Det kommer til at være mega akavet de første gange, du snakker frækt. Og sådan er det for alle. Der er ikke nogen, der bare vågner en dag og så er awesome til at snakke frækt, hvis ikke de har prøvet det før. Tænk på mottoet fake it till you make it – det gælder altså også i sengen. Ligesom med klaver, spiller man først godt, når man har øvet sig. Sådan er det også, når man skal snakke dirty.

You can do it! Vi er helt sikre på, at du nok skal lære at snakke dirty til din fyr. Og mens du øver dig, så læs denne artikel og husk, at vi allesammen har været der, hvor vi har fået et grineflip eller et hosteanfald, mens vi forsøgte at være sexede og snakke frækt. Sådan er det, når man skal lære noget nyt.