6 sexstillinger, du vil ramme dit G-punkt med hver gang

Disse stillinger er perfekte til at ramme G-punktet

author
Emilia Jacobsen

Det er ikke alle, der kan ramme G-punktet og få en orgasme udfra det – orgasmen er i hvert fald sværere at få end en klitorisorgasme. Men hvad nu hvis du kendte til præcis de stillinger, du kan ramme G-punktet med? Så øger du helt sikkert dine chancer for at opnå en G-punktorgasme.

LÆS OGSÅ: Du kender G-punktet, men hvad er A-punktet?

Velkommen til dine nye yndlingssexstillinger, du kan ramme G-punktet med

Girl on fire

Denne stilling er vel lidt en modificeret udgave af cowgirl-stillingen. Fyren lægger sig fladt ned på ryggen, og du ligger ovenpå ham. Ikke sidder, men ligger. Den er perfekt til at ramme G-punktet og giver dig mulighed for at få en helt fantastisk orgasme. Prøv dig frem, men det kan hjælpe lidt at rykke lidt rundt med hofterne for at finde frem til punktet.

Sesam, Sesam, luk dig op

Du skal ligge på din venstre side, mens han rider dit venstre ben. Dit højre ben skal altså rundt om fyrens hofte. Du føler måske, du ligger lidt skævt, men det er meningen. Du kommer til at være ret afslappet i den her stilling, og derfor kan han kontrollere, hvad der kommer til at ske. Det giver dig rig mulighed for at guide ham til, hvornår og hvordan han kan ramme dit G-punkt.

Op med nummi

Du skal lægge dig på dine underarme og lade numsen stritte op i vejret, mens du hviler forsigtigt på knæene. Fyren stiller sig nu bag dig på knæ og trænger ind i dig herfra. Denne stilling er rigtig god til at komme rigtig dybt ind i dig, og det er den perfekte vinkel til at ramme dit G-punkt. Det gode ved stillingen er også, at han har mulighed for at stimulere dine bryster samtidig og faktisk også din klitoris, så du kan komme hele vejen rundt …

Kærlighed på toppen

Han lægger sig ned fladt på ryggen, og du rider ham. Finten her er, at du rider ham, mens du bøjer dig let bagover og holder hænderne fast på hans lår. Dit svej i ryggen vil gøre det lettere for hans penis at vinkle sig mod dit G-punkt. Og så styrer du ellers showet. Du kan bevæge dig i præcis den retning, der passer, i forhold til hvornår han rammer punktet.

Pop the trunk

Læg dig på maven med dine ben helt udstrakte, og løft så hofterne op, så du ligger lidt halvt på knæ/halvt på maven. Det kan måske hjælpe dig at lægge en pude eller to ved underlivet. Fyren skal nu trænge ind i dig bagfra. Han står lidt på knæ, mens han hviler sine hænder fladt ned ved siden af dine arme. På den måde kan han holde sig oppe. Det er lidt en form for doggy style, men med en lidt bedre vinkel i forhold til dit G-punkt. Du kan altid løfte hofterne lidt eller sænke dem, alt efter hvornår og hvordan han rammer. Føl dig frem, og gør det gerne langsomt, hvis det hjælper dig.

Blød indgang

I denne stilling skal I ligge i ske, hvor fyren fungerer som storeske. Bøj dine ben let. Herfra skal han trænge ind i dig. Vinklen i denne stilling giver hans penis den perfekte mulighed for at ramme dit G-punkt. Sørg for, at det er hans mål. Hvis du læner dig lidt mere fremad og så presser dig selv tilbage mod ham, kan det også hjælpe dig med at ramme spottet. Stillingen er også rimelig genial i forhold til adgangen til klitoris. Rør ved dig selv samtidig, og forsøg at få en klitorisorgasme først, for så vil blodtilstrømningen gøre det lettere for jer at ramme dit G-punkt.

Kilde: Womenshealthmag