Knalde i det fri

Sex

6 steder, I kan have hemmelig og fantastisk sex

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den september 22, 2016

Har du haft sex, der var lidt hemmelig? Hvis du tænker ja, tænker du helt sikkert også, at det er der altså noget særligt ved. Kan hemmelig sex egentlig nogensinde være dårlig sex? Hemmelig sex betyder ikke, at det er sex, du ikke burde dyrke. Det er også en fantastisk måde at pifte jeres sexliv op, hvis der går vane i den.

Det er ikke sex med din venindes kæreste, vi taler om. Det er sex, der er mulighed for, at nogen opdager. Hemmelig sex kan være med din kæreste, mand eller bare en du dater.

Sex i prøverummet

Mange fyre synes, det er ret kedeligt at være ude at shoppe med kvinder. Hvorfor så ikke gøre shoppeturen lidt bedre for ham? Giv ham et blowjob i prøverummet.

Men piger, der bliver du nødt til at sluge. Man kan ikke tillade spermklatter i prøverummet, det er bare dårlig stil.

Sex på arbejdspladsen

Af en eller anden grund er der bare noget med mødelokaler, kontorer og business. Der er mange mennesker, der hver dag har sin gang der. Det er et sted, hvor vigtige beslutninger bliver taget hver dag.

Vær hans egen lille frække sekretær og sig, at du gerne vil have en orgasme midt på bordet i stedet for en lønforhøjelse. Altså, du skal selvfølgelig kun gøre det, hvis der ikke er andre og kameraer og så videre. Det gælder om ikke at tage det alt for bogstaveligt…

Giv din fyr en oplevelse, han vil tænke på, hver gang han sidder ved netop dét bord, han har taget dig hårdt eller sidder i stolen, hvor du har givet ham et blowjob.

Sex i skoven

Der er kun jer. Der er ingen vægge, intet hus, ikke noget som helst, der lukker jer inde.

I er ude i naturen, I er helt sårbare. Når lysten suser rundt i kroppen, er I mere følsomme og kan mærke hver berøring – også en let brise. Skoven er tæt. Men lige så tæt den er, lige så nøgen er den. Man kan se langt gennem træernes stammer.

Det hele er enormt sexet, og hvem ved, måske er der andre på skovtur.

Sex i natten

Bestil bord sent en fredag aften, og tag en drink eller to bagefter. På vej hjem, kan I gå gennem en park, på øde gader eller finde en baggård, hvor I kan komme hinanden lidt nærmere.

Et lille tip til at gøre hele seancen lidt nemmere (og frækkere) er: Husk at tage en lækker nederdel eller kjole på og ingen strømpebukser.

Sex på toiletter

Du forestiller dig ikke dit eget toilet derhjemme som det mest sexede – eller offentlige toiletter generelt for den sags skyld. Men hvis du lige tilføjer hemmelig og sex, så får piben en anden lyd.

Hvad sker der, når I åbner døren bagefter? Er der kø? Er der nogen, der ser, at der kommer to ud af toilettet? I finder kun ud af det ved at prøve.

Sex i biffen

Jer to i mørket, hvilken film I er inde at se er lige meget. Det er jer to, der er det vigtige. Gør klar til lidt frækt med hænderne.

Bestil billetter til en film, der har gået i noget tid, så der ikke er mange i biografen. Pladserne skal være på forreste eller bagerste række, men husk, at det skal være helt ude i siden.

Det er det helt perfekte forspil, til I kommer hjem, og I kan jo begynde, så snart I kommer ind i entreen.

 

Rigtig god fornøjelse og alt med måde, ikke?

Mere om