6 ting, fyre ALTID tænker under oralsex

Foto/ Shutterstock

author
Søs Lytjohan

Hvad tænker fyre egentlig under oralsex? Du tror måske, at hans hjerne lukker ned, og at han ikke rigtig tænker, når I har sex. Og særligt, at fyre ikke tænker under oralsex. Men der tager du fejl. Især når han går ned på dig. Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvad der går gennem hans hoved, mens han giver dig den ultimative nydelse, kan du blive klogere lige her. Vi har nemlig samlet de seks ting, fyre højst sandsynligt altid tænker på under oralsex.

Læs også: 7 spøjse ting, du pludselig opdager under oralsex

1. Er det her?

“Hele dit område dernede er ikke lige så simpelt og enkelt at finde ud af, som min diller er. Hvor skal jeg fokusere al min energi? Dér? Dér? Ah, lige dér. Tjek, got it.”

2. OMG!

“Hvorfor er du så genert, når det kommer til din vajayjay. Du ser supergodt ud dernede, og jeg vil da gerne tage et billede eller to, hvis jeg fik lov.”

3. Har jeg lov til at være heldig?

“Hvis jeg er virkelig god, kan det være, du også giver et blowjob. Altså man gengælder vel tjenesten, ik’?”

4. Er du færdig?

“Det er så sindssyg svært at vide, hvornår jeg skal stoppe, så jeg håber på, at du lige siger til, når du er klar til, at jeg flytter mig, så jeg ikke skuffer på oralsexkontoen.”

5. Kan vi klare den med en 69’er?

“Det er helt i orden, at du nyder mit arbejde, men er det okay, at vi skifter til en 69’er? Så deler vi ligesom arbejdsbyrden. Teamwork, du ved.”

6. Krampe, KRAMPE!

“Hvorfor hedder oralsex på piger ikke også noget med “job”. Det er altså ret hårdt. Jeg er lige ved at få krampe i tungen. Av! Lidt fingerarbejde og så er jeg klar igen.”

Læs også: Sådan giver du det perfekte blowjob