Annonce

6 ting ved sex, du ALDRIG havde overvejet, kunne være nice

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Hvis du har en kæreste, kender du måske alt til, at sexlivet nogle gange kan blive liiidt ensformigt og leverpostejsagtigt. Nogle gange kan der simpelthen bare gå for meget hverdag i den. Så hvorfor ikke spice det lidt op? Måske skulle du og din kæreste tage at prøve nogle nye ting i sengen? Hvis I har mod på det og ikke har prøvet disse seks ting før, er det måske nu, I skal i gang.

Læs også: 7 ting, I HELT sikkert bør prøve, næste gang I har sex

1. Rollespil

Der er mange, der tænker, at rollespil skal være noget helt vildt kinky – men det behøver det slet ikke at være. Hvis I vil prøve noget nyt i sengen, kan I sagtens kaste jer ud i rollespil, selvom I ikke normalt er til de vilde ting. I kan faktisk starte et helt andet sted end i sengen … Hvad med at mødes på en bar og lade, som om I skal på jeres første date?

2. Spanking

Der findes ret mange geniale grunde til, at I burde prøve spanking i sengen. Det kan måske lyde lidt skræmmende, men det behøver det altså ikke at være. En pisk kan nemlig sagtens bruges til bløde, sensuelle strejf … Er det der med pisk nyt for dig? Så er det måske smart at vælge en, der er velegnet til nybegyndere. Det kunne for eksempel være denne flogger-pisk fra Sinful, som er perfekt til formålet.

3. Morgensex

Det er faktisk videnskabeligt bevist, at fyre helst vil have sex om morgenen. Og det er da egentlig også en ret genial måde at starte dagen på. Morgentrafik, sure sokker og træthed bliver bare liiidt mere ligegyldigt, når du starter dagen med en god orgasme. Se bare, hvad der skete for dette par, som havde morgensex hver dag i en uge.

4. Numseleg

Vidste du, at du faktisk kan få en analorgasme ved at onanere? Det behøver selvfølgelig ikke at være en solofornøjelse. Hvis du og din kæreste vil prøve noget nyt i sengen, kan I for eksempel eksperimentere med en butt plug – altså en dildo til numsen. De kommer i alle farver, former og størrelser og kan give masser af nydelse til jer begge.

5. Penisring

En penisring er den perfekte ting til jer, der vil prøve noget nyt i sengen. Det er en lille gummiring, som din kæreste skal placere om roden på sin penis. Hvis I har problemer med, at han ikke kan holde sig hård gennem et helt samleje, er penisringen perfekt. Men den kan altså også bruges, selvom I IKKE har problemer med den slags. Især, hvis I vælger en variant med indbygget vibrator, der rammer din klitoris, når I har sex.

6. Onani

Nogle gange er forventningens glæde den bedste. Så hvorfor ikke prøve denne nye ting i sengen – nemlig, at I ikke må røre ved hinanden? Det lyder måske lidt skørt, men det er det faktisk slet ikke. Din kæreste tænder da også helt sikkert på, at du rører ved dig selv … Og det forbudte i at røre ved hinanden gør altså også, at I bare får ENDNU mere lyst.

Læs også: Giv din kæreste orgasme ved at røre ham dette OVERRASKENDE sted

Artiklen er sponseret af Sinful