7 årsager til, at fyre foretrækker onani fremfor sex

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Det KAN godt være, at din kæreste onanerer alt for meget ifølge dig. Men det er altså ikke sikkert, at det reelt er sådan. Nogle gange foretrækker fyre nemlig bare onani fremfor sex. Det viser en tråd på Reddit blandt andet.

Læs også: 5 PINLIGE øjeblikke, hvor både fyre og piger er blevet fanget i at onanere

1 En burger, tak!

“Der er meget forskel. Sex er ligesom en treretters menu på en Michelin-restaurant, som man gerne vil nyde og bruge tid på. Men nogle gange vil man bare gerne have en burger.”
naturalalchemy

2 Ligesom æbler og appelsiner …

“Når jeg har sex, tænker jeg konstant på at please min kæreste. Nogle gange vil jeg bare gerne tænke på mig selv. Det er ligesom æbler og appelsiner – hvorfor ikke have begge dele?
Derudover har jeg nogle underlige fetishes, som min kæreste ikke rigtig gider, så her er porno og onani er godt sted at få afløb.”
an_eggman

Læs også: 7 kvinder afslører, hvad de tænker på, mens de onanerer

3 Onani vs. one night stands

“Hvis jeg er sammen med en, jeg dater, eller er i et seriøst forhold med, vinder sex over onani hver gang. Sex er bedre, hvis det er med en, man holder af. Når det så er sagt, så har jeg flere gange oplevet at have et one night stand og tænkt, at jeg i stedet bare burde have taget hjem for at onanere.”
onecharmingschmuck

4 En middelmådig orgasme

“Med onani er det stensikkert at det minimum føles som en femmer på en skala fra et til 10. Der er ingen garantier, når det handler om sex. Sandsynligheden er både højere OG lavere.”
vinceredd

Læs også: 6 fyre afslører de skøreste steder, de har onaneret

5 Onani er lettere end sex

“Nogle gange er jeg bare for træt til at have sex – eller ikke i humør. Efter en lang og stressende uge på arbejdet, er det nogle gange bare lettere at få det ordnet alene – på et øjeblik. Det vil jeg hellere end at koncentrere mig om at please en anden.”
testmuffin

6 Det er naturligt at foretrække onani fremfor sex

“Sex og onani er totalt forskelligt psykologisk. Det er helt normalt og naturligt sommetider bare hellere at ville onanere.”
Sapphires13

Læs også: Sådan skal du onanere ifølge dit stjernetegn

7 Tomhed efter onani

“Jeg tror, at jeg sommetider foretrækker at onanere. Men bagefter kan jeg godt føle mig helt tom, som om jeg ikke rigtig har opnået noget. Jeg nyder dog også varmen og følelsen af en andens hud mod min. For mig handler det ikke bare om at lette trykket. Det handler om hele processen.”
Reddit-bruger slettet

Læs også: 17 hemmeligheder, fyre ALDRIG fortæller deres kærester