7 akavede ting, der altid sker under sex

Vi har alle oplevet de her akavede ting under sex. Se bare her!

author
Anja Bruneskjold

Vi har alle oplevet de der akavede ting under sex. Og ikke kun få gange. For de ting sker altså riiiimelig ofte – også selvom ALLE film forsøger at fortælle os det modsatte.

Tjek bare de her situationer, der sker for os alle sammen under sex!

1 Tøjet skal af

Og det kommer det også. Men det er meget svært at gøre det på den der sexede måde, vi altid ser på film. Hvad med strømperne? Det er nemlig ikke altid superfrækt med bar røv og strømper. På film fryser de åbentbart aldrig om fødderne. I hvert fald undgår de ALTID de der akavede ting under sex.

2 Din krop gør alting forkert

Eller … Den gør i hvert fald det stikmodsatte af, hvad du vil have den til. Du er lige så tør som Sahara dernede. Eller også kan din kæreste ikke få den op at stå. Alt virker pludselig så akavet. Men altså, det sker for os alle sammen. Grin lidt af det. Og snup et afsnit af jeres yndlingsserie i stedet.

LÆS OGSÅ: 10 fyre afslører, hvad der for dem er det bedste ved sex

3 Du ligger dårligt

Du kender det sikkert alt for godt. Det der med, at din kæreste har det for fedt. Og du kan bare kun fokusere på den krampe, du med sikkerhed ved, opstår i benet lige om lidt, fordi du ligger i en eller umenneskelig stilling. Skynd dig at få det sagt! Så kan I lynhurtigt finde en anden stilling, som I begge er vilde med.

4 Dirty talk …

Det kan være SÅ svært! Hvis du er god til det, er det alletiders. Hvis ikke … Så er det virkelig én af de der akavede ting under sex, som vi kender aaaalt for godt. Man vil så gerne. Men det er, som om det altid bare bliver en kamp mod det enorme grineanfald, der presser sig på hver eneste gang, du bare TÆNKER på dirty talk.

5 Din roommate er hjemme

Der er næsten ikke noget mere akavet i forbindelse med sex. Man gider bare ikke nødvendigvis have sex med alle i husstanden. Heller ikke selvom de fleste befinder sig på den anden side af den ALT for tynde væg. Hvis du endnu ikke har fundet ud af, hvordan det kan være smart at have sex, når man har en roommate, så bør du helt sikkert tjekke disse 5 sexstillinger, der er helt perfekte, hvis du bor sammen med en roommate.

6 Din orgasme kommer aaaaaldrig

Det hele kan være så fantastisk. Og din kæreste ved lige nøjagtig, hvad han skal gøre for at få dig i den syvende himmel. Alligevel er du slet ikke i nærheden af at komme. SÅ frustrerende! Og det bliver tit bare superakavet for jer begge. Drop den! Det er helt okay. Og det kan næsten blive stressende, hvis man bliver ved med at jagte orgasmen. Og nej, du bør ikke fake den, bare droppe den …

7 Du får sæd i øjet

Det kan godt være, I blev enige om, at det var heeelt okay, hvis han kom dig i ansigtet. Men blev I også enige om, at han på ingen måde skulle advare dig om, hvornår hans sæd kom flyvende med lynets hast lige ind i øjet på dig? Næppe.

LÆS OGSÅ: 6 sexstillinger, der vil ramme dit G-punkt hver gang

Kilde: Women’sHealth