Hvordan er sex i badet?

Sex

7 grunde til, at sex i badet er det værste

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den august 1, 2016

Sex i badet lyder måske sexet og frækt, men i virkeligheden er det kun lækkert på film. For på film udelader de alle disse scenarier. Scenarierne, der rent faktisk sker, når man knalder i badet.

1 Du vil falde

I står i et bad, og I glider lidt rundt, da det er svært at holde balancen. Der er sæbe over det hele, og chancen for at en af je, eller jer begge vil falde er stor. Sex i badet er farligt og ikke på den sexede måde – bare farligt.

2 Du får sæbe steder, du slet ikke har lyst til

I er intime og vasker hinanden med sæbe, hvilket fører til kys og derefter sex. Men pludselig er du i et værre smertehelvede, fordi du ender med at få sæbe i øjnene.

3 Du bliver tør på grund af vandet

Det virker måske frækt, at I kan glide jer op ad hinanden, fordi i begge er våde, men du glemmer lidt at dine private dele bliver tørre, når du er i vand. I har sex i vandet, men du er knastør, ikke særlig frækt, vel?

4 Højdeforskellen er alt for stor

Da du og din kæreste ikke er lige høje, er hans utallige forsøg på at stikke den ind ufattelig akavet, og det føles bare ikke særlig sexet. Fordi du står på tær, er du ved at falde hele tiden, og det giver dig kun krampe i læggene, og han ender i en akavet bøjet stilling. Det er generelt bare akavet på akavet.

5 I skiftes til at fryse

Det er umuligt, at I begge er under vand samtidig, så I skiftes til at være under bruseren, hvilket slet ikke er sexet og gør, at I skiftes til at fryse. I er selvfølgelig heller ikke enige om temperaturen på vandet, det er klart!

6 Blowjob bliver en udfordring

Med mindre dine knæ er lavet af stål, eller du har taget knæbeskyttere på, så er et blowjob i badet et helvede for dig. Og så skal du ikke glemme, at du får vand i øjne og mund, med det resultat at du får endnu sværere ved at trække vejret.

7 Det er virkelig svært at have sex stående

Okay, måske det ikke er svært for alle, men at have sex stående hele tiden er sjældent nemt og rart.

Mere om