6 kvinder afslører den sexstilling, der endelig fik dem til at komme

Du kan få orgasme under sex ved bestemte stillinger

author
Emilia Jacobsen

Det er ikke altid det letteste for en pige at få orgasme under sex. Har du svært ved det? Måske det kan være på grund af en af disse fem ting? Ellers har du nu mulighed for at finde ud af, hvad der har fået andre til at lykkedes med at komme under sex. Klik dig igennem og se, om det måske er en af de stillinger, du skal prøve.

Læs også: Med disse 7 sexstillinger får du lettest orgasme

1 Missionæren

“Jeg læste i et blad om nogle stillinger, der var de bedste til at få en orgasme, og så eksperimenterede jeg lidt med min dildo. Og så skulle jeg ellers teste mine nye skills med en ny fyr, jeg så. Inden da havde jeg aldrig fået en orgasme under sex, men så prøvede vi altså den gode gamle missionær. Jeg prøvede at løfte hoften som en bro, og det virkede altså. Nu bruger jeg en pude til at lægge under hoften, og jeg får orgasme næsten hver gang.”

2 Omvendt cowgirl

“Min kæreste har lidt problemer med at være hård i mere end fem minutter, og det gør det altså ikke så let for mig at få orgasme. Som 23-årig havde jeg stadig ikke fået min første orgasme, og jeg ville så gerne opleve den følelse, alle min veninder snakkede om. Jeg fandt så ud af, at min kæreste holder længst ved en omvendt cowgirl. Vi prøvede, og vi fejlede flere gange, men til sidst fandt vi ud af, at hvis min kæreste kæler for min klitoris, mens han er indeni mig, så fungerer det. Min kæreste og jeg er blevet meget mere tættere og intime.”

3 Dinglende ben

“Det lyder måske lidt mærkeligt, men jeg oplevede først en orgasme under sex, da jeg endte i en stilling, hvor mine ben dinglede ud over sengen. Det ser meget akavet og mærkeligt ud, men det er den perfekte vinkel, hvor fyren kan presse og skubbe lige der, hvor mit G-punkt er. Jeg advarer jer lige – stillingen kræver altså, at man har lavet lidt maveøvelser. Røven er nemlig halvt ude over sengen, så det gælder om at kunne holde sig oppe. Men det er det hele værd.”

4 Pigen øverst

“I mange år havde jeg ikke noget problem med at komme selv, men jeg kunne simpelthen ikke under sex. Jeg syntes, det var meget lettere bare at bruge mine hænder – ikke engang min mands hænder virkede. Første gang, det så lykkedes, var, da jeg var øverst. Der skete bare et eller andet. Følelsen af at gnide mig op og ned af min mand og ham, der hev mig frem og tilbage – det var åbenbart det, der skulle til. Vi er ikke helt sikre på, om han rammer mit G-punkt endnu, men det er det næste på vores liste.”

Læs også: Du kender G-punktet, men kender du A-punktet?

5 Løftet hofte

“Det tog mig rigtig lang tid og en del fyre at finde ud af, hvordan jeg kunne få en orgasme under sex. Men det er altså, når jeg ligger fladt på min mave med hoften let løftet. Jeg bruger nogle gange en pude, især hvis fyrens penis er lidt lille.”

7 Stille og roligt

“Jeg havde ikke fået en orgasme endnu med nogen som helst. Det var først efter et seriøst forhold og en hel del kemi, at det lykkedes mig at slappe nok af til at kunne få en. Det, der virkede for mig, var at have langsom sex. Jeg kan godt lide, når vi kigger på hinanden, og jeg ser, at han har det godt. Det tænder mig virkelig meget. Jeg kan få en orgasme i missionæren, når han går langsomt til den og kigger mig i øjnene, samtidig med at han rører ved mig.

Kilde: Womenshealthmag