7 kvinder afslører, hvad de tænker på, mens de onanerer

Læs om syv kvinders tanker under onani

author
Emilia Jacobsen

Vi tænker alle sammen noget forskelligt både under sex og under onani. Men én ting er jo, hvad du selv tænker på. Noget helt andet er, hvad andre mon tænker på? Til de nysgerrige sjæle afslører syv kvinder her, hvad de tænker på, mens de onanerer. Bare klik videre for at få et indblik i andres tanker under onani.

Læs også: 12 kvinder afslører, hvilke mærkelige redskaber de har brugt til at onanere med

1 Kærestens bedste ven

“Jeg ved godt, det er lidt slemt, og jeg elsker altså virkelig min kæreste, men jeg tænker på hans bedste ven nogle gange. Han har nemlig de vildeste mavemuskler og det sødeste smil, og han virker bare, som om han ville være fantastisk i sengen. Han er så mandig og stærk. Nogle gange forestiller jeg mig ham komme hen til mig, hvor han siger ‘Jeg har så meget lyst til dig, men det er forkert’.”

2 Det var dengang …

“Jeg afspiller ofte en episode, jeg oplevede engang, der var SÅ fræk. Jeg kommer ind i sexet lingerie, han løfter mig op på køkkenbordet, og så kører vi ellers på.”

3 Girl on girl action

“Jeg er heteroseksuel og er til mænd, men jeg synes bare, kvinder er virkelig sexede nogle gange. Deres kroppe og bryster for eksempel. Nogle gange er mine tanker under onani, at jeg møder en kvinde, som er virkelig smuk. Hun lægger an på mig på en bar eller sådan noget, og så bliver det virkelig frækt derfra.”

4 Pisk løs

“Jeg har måske lidt en mørk side. Jeg vil jo selvfølgelig aldrig have, at en fyr, jeg er sammen med, skal gøre mig fortræd. Men ideen om at blive spanket og let kvalt tænder mig virkelig. Det gør det jo bare endnu bedre, at jeg ikke kan mærke noget i virkeligheden, når fyren i mine tanker bruger en pisk.”

5 Penistanker

“Jeg er biseksuel, og lige nu er jeg sammen med en kvinde, som jeg elsker og virkelig også elsker at have sex med. Men nogle gange craver jeg altså bare en penis. Vi HAR talt om strap-ons, men nogle gange, når jeg bare er mig selv, tænker jeg på fyre, jeg tidligere har været sammen med. Eller også tænker jeg på sex med en fremmed – en, der har en penis, og det føles skønt.”

6 Offentlig kollegasex

“Mit kontor har glasdøre, og man kan se alt igennem. Nogle gange kører mine tanker under onani over i sex med en kollega på mit kontor sent om aftenen. Han kaster mig op på bordet, river mit tøj af og fortæller mig, hvordan han har haft lyst til mig hver dag. Det er meget frækt.”

7 Sex på en bar

“Jeg elsker ideen om offentlig sex, og så skal det være med en fremmed. Derfor har jeg den her fantasi, hvor der er en, der kommer og finder mig på en bar. Vores øjne mødes, og vi går begge mod toilettet. Men på vejen derud fanger han mig i en mørk gang, smider mig op mod væggen, og så har vi sex lige der. Hårdt og spontant.”

Kilde: Popsugar