7 kvinder giver inspiration til nye steder at have sex

Sex nye steder er ikke tosset - det kan være godt for holdholdet.

author
Søs Lytjohan

Føler du nogle gange, at jeres sex er det samme? Og det er lidt kedeligt, måske? Så skal du læse de her syv kvinders historier om det mest anderledes sted, de havde sex – og hvor godt det var!Klik videre, nyd fortællingerne, og tænk lidt over, om du også vil have sex nye steder.

Ny fest, nyt sted

“Min kæreste og jeg var til fest på taget af et fancy hotel, da vi opdagede, at en del af tagterrassen var afskærmet ved hjælp af en hæk. Vi sneg os om på den anden side af hækken og havde sex, mens 50 mennesker festede på den anden side af buskene. Hvem ved, om der var nogen, som hørte os eller så os? Vi var alt for distraheret til at tage os af det.” – Sarah, 30 år.

 

En god tur

“Da jeg var 20 år, rejste min kæreste og jeg gennem Europa med et tog. En aften opdagede vi, at vi var alene i vognen, så vi slog os bare løs. Det var utrolig spændende og helt vildt frækt. Et minut efter vi var færdige, kom togkonduktøren. Det var tæt på!” – Katy, 27 år.

 

Anderledes leg

“Min fyr og jeg mødtes engang i en park, efter det var blevet mørkt, og havde sex på en gynge – frækt!” – Cara, 25 år.

 

En sjov tur

“Min kæreste var udstationeret et år i Okinawa, og jeg besøgte ham en uges tid. Det var lang tid siden, vi havde været sammen sidst! Da jeg kom, tog vi i en forlystelsespark og tog en tur i pariserhjulet. Jeg kunne ikke holde fingrene fra ham, og vi tog en tur i forlystelsen… Hvis du forstår, hvad jeg mener. Det var spændende bare at vide, at nogen kunne se os. Bedste sex på hele turen, helt ærligt.” – Emily 24 år.

 

Ude i naturen

“Min fyr og jeg havde sex på en kæmpe sten, lige over hvor vi vandrede den dag. Kiggede man rundt, var der kun natur at se, og det var spændende at vide, at nogen kunne gå forbi når som helst (det gjorde der også, men de så ikke noget)” – Jen, 26 år.

 

Prøv det

“Min kæreste er farveblind, så jeg er altid med ude at shoppe, når han skal have tøj til sit arbejde. Han er høj, har blå øjne og er let solbrun, så jeg valgte en blågrå skjorte med grå bukser og et par andre ting. Da han kom ud i det outfit, kunne jeg ikke modstå ham. Han så utrolig sexet ud, så jeg fulgte efter ham ind i prøverummet og hjalp ham med at klæde ham af…blandt andet. (Og ja, vi købte tøjet).” – Nora, 32 år.

 

En bevægende oplevelse

“Vi var bag i hans forældres autocamper, mens hans forældre kørte den væk. At have sex i et kørende fartøj er helt sikkert noget, jeg anbefaler. Vores oplevelse blev dog ikke så lang, da autocamperen punkterede, og hans forældre skyndte sig om til os for at sikre sig, at vi var ok. Sikke et minde.” – Tara, 22 år.