7 random ting, vi alle sammen tænker under sex

Har du også nogle gange de her lidt random tanker under sex? Det er vi ret mange, der har.

author
Anja Bruneskjold

Måske er du en af dem, der sleeet ikke tænker på andet end sex, mens det står på. Men rigtig ofte kan vi faktisk ikke selv styre det, og så får vi nogle af de her lidt skøre tanker under sex. Kan du mon genkende nogle af dem?

1 Har jeg mon husket at købe mælk?

Det her er måske en af de skøreste og mest random tanker under sex. For det har på ingen måde noget at gøre med det, der foregår. Slet ikke. Men det kan altså godt være svært selv at styre, hvilke ting man skal tænke på.

2 Skulle jeg måske male endevæggen i soveværelset?

Hvis du befinder dig i soveværelset, er det måske ikke heeeelt random, at du tænker på noget, der har med soveværelset at gøre. Men alligevel … Bagefter kan det måske godt virke lidt skørt, at du tænke på, om grå eller grøn ville være det bedste farvevalg.

3 Er der mon nogle i lejligheden?

Nogle gange er det selv de mindste ting, der kan hyle dig ud af dem. Kender du det der med, at man hører en underlig lyd? Det kender de fleste. Men tanker under sex er nogle gange lidt crazy, og så begynder man måske at overveje, om den lyd, der normalt kommer fra køleskabet, måske i virkeligheden ER en indbrudstyv.

Læs også: 7 akavede ting, der altid sker under sex

4 Jeg burde ringe til frisøren

Det kan godt være, dine spidser trænger til en kærlig hånd. Men skal du absolut tænke på det, mens du har sex? Nej. Men vi kommer på en eller anden måde bare til det nogle gange.

5 Argh, jeg skal tidligt op i morgen

Nogle gange kan sex faktisk godt vare liiige længe nok. Det er ikke nødvendigvis, fordi man ikke kan lide det. Men måske kunne man sagtens have gjort det på den halve tid – og stadig have haft skøn sex. Hvis man ikke har oceaner af tid og egentlig gerne vil tidligt i seng, så er det altså ikke helt ualmindeligt at begynde at trække minutter fra søvnregnskabet.

6 Gad vide, om jeg ser latterlig ud lige nu

Hvis du er midt i verdens skønneste omgang sex, så er det måske liiidt ligegyldigt at begynde at overveje, hvordan du ser ud. Den, du er sammen med, synes garanteret, du ser dejlig ud. Så det gør du stensikkert!

7 Hvad skal jeg sige?

Selvom det ville være fedt ikke at have alle mulige tanker under sex, så har vi det altså alligevel. Og nogle gange sniger der sig også et par bekymringer ind. Særligt, hvis du har sex med en, du ikke er vant til at have sex med. Skal man for eksempel snakke under sex? Og hvis man skal – hvad skal man så sige? Du er garanteret ikke den eneste, der tænker alt muligt under sex.

Læs også: 8 pinlige ting, folk har sagt ved en fejl under sex