7 spøjse ting, du pludselig opdager under oralsex

Det er helt normalt at tænkte på alt muligt andet under oralsex

author
Emilia Jacobsen

Oralsex kan mange gode ting, men det er ikke altid lige let at koncentrere sig, når han laver ting og sager dernede. Nogle gange er det så svært, at du opdager en hel masse ting undervejs, du egentlig ikke rigtig har tænkt på før.

Læs også: 6 ting, fyre tænker, når de giver dig oralsex

1 Her trænger vist til at blive gjort rent

Du kigger rundt i krogene, og du opdager, at der er lige lovlig mange nullermænd derovre. Og dér også. Upsi, det er vist på tide til, ikke kun at støvsuge gulvene, men også tage fat i diverse kroge. Måske du skulle tage en runde i hele hjemmet?

2 Er han allerede ved at få grå hår?

Oh no, det er ikke ofte, du ser hans hår fra den her vinkel, men hvad er det, du spotter? Grå hår… Yikes – det er da vist lidt for tidligt. Mon der er flere?

3 Jeg skal også til at fjerne den neglelak

Pegefingeren har stadig lidt, langemanden er helt gal og lillefingeren er perfekt. Måske det bare er tid til at finde neglelakfjerneren frem?

4 Åh nej, er det en edderkop derovre?

Hjæææææælp, der sidder noget meget sort ovre ved vinduet. Hvad. Er. Det!!?? Er det mon en edderkop? Du prøver at misse lidt med øjnene for at se bedre, men det hjælper ikke. Hvad skal du så gøre nu? Stoppe det hele eller bare holde øjnene på den edderkoppelignende tingest, så du i det mindste ved, hvor den er hele tiden.

5 Lugter her ikke lidt af prut?

Ligger han seriøst og prutter, mens han forsøger at tilfredsstille dig? Helt ærligt, han kunne da godt have samlet ballerne og ventet lidt. Hmm, måske var det dig, der kom til at slå en lille siver? Ej, pinligt!

6 Jeg synes, loftet trænger til at blive malet

Det kan godt være, det vrimler med nullermænd, og det kan klares hurtigt, men hvad fanden er det nu? Malingen i loftet skaller jo af og er helt gullig. Frem med penslerne snarest muligt.

7 Puha, jeg har glemt at børste tænder i dag

Du kunne egentlig godt bruge et tyggegummi lige nu til at tage den grimme smag i munden. Mon han kan lugte den dårlige ånde helt derned?