7 SUPERfrække julegaver, du helt sikkert bør overveje at give til din kæreste

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Måske er det i år, at du skal købe frække julegaver til kæresten? Men HVAD skal du helt præcist købe? Nogle gaver er måske liiidt for sexede til at blive pakket ud foran familen. Men det betyder jo altså ikke, at du skal holde dig HELT fra at købe frække julegaver …

Læs også: 14 piger afslører: De VÆRSTE julegaver fra kæresten

1 En parvibrator

Okay, indrømmet. En parvibrator er jo også til dig. Men altså … Det er en af de mest frække julegaver, du kan købe. Og din kæreste vil HELT SIKKERT blive ellevild. Tjek for eksempel denne We-Vibe-parvibrator.

2 Frækt undertøj

Indrømmet IGEN. Denne gave er OGSÅ til dig. Men det vil din kæreste da stensikkert ikke tænke over. Måske vil hans tanker i stedet bare kredse om, hvornår han mon kan flå undertøjet af dig.

Læs også: 20 gode julegaver til maks. 150 kroner

3 Et spil om sex

Der findes masser af frække spil derude. Men har I mon prøvet Bedroom Battle, hvor I kan vinde erotiske udfordringer OG belønninger?

4 En fræk playsliste

Denne gave er både fræk OG superbillig. Men man skal altså ikke undervurdere “vigtigheden” af fræk musik, når man har sex. Han vil stensikkert blive SÅ glad.

5 Et blandet sex-kit

Det kan godt være, at du ikke skal give ham denne gave, mens andre ser på det. Dette kit indeholder nemlig ALT det, du skal bruge for at forføre din kæreste.

Læs også: DENNE julekalender med sexlegetøj skal du købe til din kæreste

6 Et sexet klippekort

Julegaver behøver altså ikke at koste en bondegård. Hvad med at give kæresten et hjemmelavet sex-klippekort? Du kan jo helt selv vælge, hvad der helt præcist skal stå på det.

7 Et spaophold

Okay, det er jo ikke, fordi et spaophold nødvendigvis er sexet. MEN! Det KAN det altså godt være … Forstil dig lige, hvor lækker det er at have sex, når I har fået massage og slappet af en hel dag.

Læs også: DENNE julesang skal du høre ifølge dit stjernetegn