7 ting, du elsker under sex, men som andre synes er klamt

Nogle mennesker mener, at disse ting er klamme under sex.

author
Anja Bruneskjold

Du har garanteret hørt om virkelig klamme ting under sex. Sådan på den der måde, hvor du virkelig væmmes og slet ikke kan forstå, at andre kan tænde på det. Se, hvad syv læsere har fortalt til Women’s Health! De udtaler sig nemlig om ting, de elsker under sex, men som andre synes er virkelig klamme.

1 Kys efter oralsex

“Jeg har aldrig forstået, hvorfor folk synes, det er klamt at kysse efter oralsex. For mig virker det helt normalt.”

2 Hans sæd …

“Jeg elsker at sluge min kærestes sæd. Eller at han kommer ud over mig.”

3 At slikke armhuler?

“Jeg kan godt lide at slikke armhuler, der har lidt smag. Så længe de ikke har deodorant på …”

4 Elsker hans sved

“Før i tiden var det virkelig et turn off for mig. Lige indtil jeg mødte min nuværende kæreste. Nu kan jeg virkelig godt lide sved – og også en lille smule dårlig svedlugt. Jeg kan godt lide at slikke sveden af min kærestes nakke efter sex.”

5 Overraskende spyt

“For nogle år siden havde min kæreste og jeg sex, mens vi var fulde. Han spyttede mig i munden. Helt uventet. Jeg havde forestillet mig, at jeg ville syntes, det var ulækkert. I virkeligheden var jeg vild med det.”

6 MUMS – kropsbehåring

“Jeg elsker hår på brystet, hår på benene – bare hår generelt. Jeg elsker at trække i dem, lege med dem og bare røre ved dem. En mand skal helst være helt behåret.”

7 Får aldrig nok af hans duft

“Nogle mennesker synes, det er underligt at dufte til andre. Men nogle gange vil jeg bare gerne indånde al hans duft. Både under sex, forspil og så videre.”

På Shero synes vi selvfølgelig ikke, at nogle af disse ting er klamme. Vi elsker, at vi alle sammen har forskellige præferencer, og at klamme ting under sex godt bare må være, som de er.

Læs også: 10 par afslører de klammeste og mærkeligste ting, de gør sammen