7 ting, du garanteret ALTID lyver om, når du sexter

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Du kender det sikkert, hvis du er single: Du har mødt en lækker fyr i byen eller over Tinder. I har måske allerede været sammen – eller også vil I gerne. Og nu skriver han hele tiden til dig. På én eller anden måde får han drejet ALLE samtaler over på sex. Og du er jo interesseret, så du leger med. Men det er bare ikke altid, at du sidder klar i dit frækkeste lingerie, når de frække sms’er tikker ind fra ham den søde. Og hvad gør du så? Du lyver, når du sexter. Hvis du kan nikke genkendende til det her scenarie, lyver du garanteret om disse syv ting, når du sexter.

Læs også: Ting, der kan gå galt, når du prøver dirty talk under sex

1. “Hvad har du på?”

Ham den søde kan sikkert finde på at lægge blødt ud med dette spørgsmål. Det er fredag aften, og han er sikkert ude med vennerne. Du sidder derhjemme og stener Netflix. Så hvad svarer du? Samtalen dør hurtigere, end du kan nå at sige “Gossip Girl”, hvis du svarer ærligt – for du sidder i din gamle, halvsnavsede pyjamas. Derfor lyver du selvfølgelig, når du sexter tilbage med et: “Ingenting” efterfulgt af en smiley med glorie og en emoji med kysselæber.

2. “Er du alene?”

I fyrens verden ligger du selvfølgelig alene i dine silkelagner og tænker KUN på ham. Og du lader ham blive i illusionen. Men virkeligheden er nok en liiidt anden. For i virkeligheden ligger du i sofaen og deler en pose Sourcream & Onion med din veninde. Eller endnu bedre: er på besøg hos dine forældre. So. Very. Sexy.

3. “Er du lige så tændt som mig?”

Mens du fisker chipsrester ud fra kindtænderne, svarer du selvfølgelig et eller andet supersexet og frækt tilbage. Også selvom din sexlyst ligger på et MEGET lille sted.

4. “Hvor rører du ved dig selv?”

Her er det kun fantasien, der sætter grænser, og du kan gøre ham den søde HELT vild i varmen med et par enkelte sætninger. Han kan jo ikke vide, at du faktisk ikke rører ved andet end chipsposen, vel?

5. “Er du våd?”

Ja. Af den cola, du lige spildte på din pyjamas.

6. “Må jeg se?”

Nu bliver det liiidt svært. For hvordan lyver man, når man sexter billeder? Du forsøger at tage et ikke alt for grafisk semi-nøgenbillede, hvor du hiver lidt ned i nattøjet, blotter lidt kraveben og laver duck face. Efter et par fejlforsøg ender du med at sende fyren et billede af din albuebøjning. Med lidt god vilje kan det jo godt ligne dine bryster eller din numse.

7. “Vil du se, hvor hård jeg er?”

Før du når at svare, dukker der en ordentlig dillertjavs op på din skærm. De fleste fyre er bare ikke blege for at sende et dick pic eller ti – også selvom du faktisk ikke har bedt om det. Du fniser lidt og ser så videre på din serie.

Og SÅ nemt kan den næste date komme i hus – alt imens du bare sad derhjemme i nattøj med chipskrummer mellem brysterne.

Pssst – hvis du har en kæreste eller en sød flirt og er nysgerrig efter at prøve at sexte, kan du følge disse råd, der gør dig til den frækkeste til at sexte.