7 ting, vi ville ønske, fyre vidste om beskyttelse

Der er 7 ting, vi ville ønske fyre vidste om beskyttelse, bl.a. p-piller

author
Søs Lytjohan

Beskyttelse, prævention eller baby stopper, kært barn har mange navne. Uanset hvad du kalder det, og om du tager p-piller eller bruger kondom, så er graviditet ofte ikke den eneste grund til, at du bruger det. Det kunne være ret nice, hvis flere fyre begyndte at forstå det.

P-pillen

Man tror den er 100 procent sikker, men det er den ikke, faktisk langt fra. Gisp! Vil du vide, hvad der er det mest effektive middel, der beskytter mod baby, så find svaret her. Og nej, det er heller ikke et kondom.

Det er langt fra billigt

Det er ret dyrt at være pige. Vi bruger penge på bind, tamponer, menstruationkop og alt muligt. Oveni det skal vi også bruge penge på præventionsmidler. De kan altså være ret dyre, skulle vi hilse at sige. Hvad med at de gav et lille tilskud, de arme mænd!?

Han mærker den ikke

Hvis han har hørt om p-ringen og tænker, at det er meganederen, for den kan man da mærke, så hurraaa for den sag, han render rundt med dernede. Den skal nemlig være pænt stor, hvis han skal kunne mærke den, mens I har sex.

Man kan stadig få kønssygdomme

Det eneste, der beskytter mod kønssygdomme, er et kondom, der ikke sprænger, og som er sat på korrekt. Så insister altid på at bruge kondom, selvom du også tager p-piller, hvis han ikke er din kæreste.

På målstregen

Det er ikke en særlig god præventionsform, at han trækker sig ud, lige inden han kommer. Du kan sagtens blive gravid alligevel.

Det bliver ikke i systemet

Hvis man glemmer en pille, så er det altså ikke, fordi p-pillerne virker alligevel. Det gør de ikke, så med mindre de vil være baby-daddies, så bør de bruge kondom, hvis du har været glemsom.

Ikke for deres skyld

Hvis du tager p-piller, er det ikke nødvendigvis, fordi du ikke vil være gravid. Du kan sagtens tage p-piller af flere andre årsager, når du er single og dit sexliv er på standby.

Kilde: Womenshealthmag