72 procent af alle piger elsker DENNE ting under sex

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Hvad skal der egentlig til, for at piger har god sex? Det er naturligvis forskelligt. Men der findes nu alligevel én ting, som de fleste piger er enige om. Det viser et studie, skriver Men’s Health.

Der er rigtige mange piger derude, der har svært ved at få orgasme. Hvis du også kæmper med netop det, så er du altså laaangt fra alene. Men det er da heller ikke, fordi sex er dårligt, hvis IKKE man får orgasme. Ofte er det altså bare med til at sørge for, at piger har god sex (ja, ja … Og at fyre har god sex).

Det kan godt være, at det er bestemte kærestepar, der har den bedste sex. Men det ændrer faktisk ikke på, at hele 72 procent af alle piger derude, har brug for en helt bestemt ting, for at sex bliver genialt.

Piger har god sex, når det her sker …

Kan du gætte, hvad det er? Ja … Det er vi reet sikre på, at du kan. For du har det måske i virkeligheden på samme måde selv. Det handler naturligvis om klitoris. De fleste piger vil altså gerne have klitoris stimuleret under sex. For ja, det ER altså på den måde, at de fleste piger har god sex.

Der er lidt forskelligt, HVORDAN klitoris skal stimuleres under sex. Næsten 82 af kvinderne fra undersøgelse kunne bedst lide, når klitoris blev stimuleret med en form for rytme. Lidt mere end 78 procent kunne bedst lide, at klitoris blev stimuleret ved cirkulære bevægelser. Og næsten 76 procent kunne bedst lide, når klitoris blev stimuleret med forskellig styrke – skiftevis hårdt og blidt for eksempel.

Men ligesom, der er ting, der er vigtige for fyre, så er der naturligvis også ting, som piger virkelig godt kan lide under sex: Fokus på klitoris.

Læs også: 8 fyre fortæller, hvorfor de har en elskerinde