8 akavede situationer efter sex

Liste over akavede situationer efter sex

author
Rebeca Pons

Sex er fantastisk, sex er spændende, og sex kan være pænt akavet. Vi har været igennem alle de pinlige situationer under forspillet og under sex, og nu kommer vi så til, når I er færdige. De her akavede situationer kender du helt sikkert også …

[banner]

1 Må jeg få noget papir?

I har knaldet, og det var lækkert. Men nu til noget knapt så lækkert: Sæd – sæd over det hele! Hvorfor er det så svært at hente noget papir til os bagefter? Hvorfor skal vi selv spørge efter det? Eller det der er værre. Når vi bliver nødt til at prøve at hente det selv. Selvfølgelig med helt bitte små skridt og samlede ben, så der ikke løber sæd ned ad benet. Det er ikke et kønt syn.

2 Væk med sæden

Men hvis han nu alligevel har hentet papiret for dig, hvordan gør du det så? Altså uden at det ligner, du tørrer dig som en, der lige har tisset? Eller endnu værre når det ligner, du har lavet en prop af papir til din va-jay-jay, så du kan skynde dig ud på toilettet. Held og lykke med at gøre dét på en charmerende måde.

3 Sæd ned ad benet

For ja, sæd ned ad benet er både akavet og pænt klistret. Hvor er det også klamt, når du går hjem, og du pludselig kan mærke en overraskelse i trussen. Det er virkelig ikke en behagelig overraskelse. Hvordan fanden kan det stads komme så langt op, at det først dumper ned flere timer efter? Nasty.

4 At skulle tisse lige efter

I er lige blevet færdige, og nu skal du bare tisse. Mest fordi du har hørt, at du kan få blærebetændelse, hvis du ikke får tisset efter sex. Er det mærkeligt at gå lige efter?

5 På jagt efter tøjet

Hvorfor var det lige, du kastede trusserne igennem rummet for at virke sexet? Det har været så dejligt at gemme sig under dynen, men nu er tiden kommet til, at du gerne vil i tøjet og hjem. Hvordan får du lige fat i tøjet uden at blotte dig fuldstændig og stikke numsen i vejret for at få fat på dine trusser? Hvor fanden er din BH?

6 Når du glemmer noget med vilje

Det er altså ret akavet, når du gør det. Men bare rolig, vi er mange, der gør det. Men hvorfor? Han kan helt sikkert regne ud, at det er et trick, så du er sikker på at se ham igen.

7 Menstruation over det hele

Du troede, det var, fordi han havde gjort dig megavåd, men egentlig havde du fået din menstruation midt under hele showet. Bare han først opdager det, når du er langt væk og aldrig kommer tilbage.

8 Walk of shame

Vi kender den alle – den lange pinlige tur hjem. Lige meget hvad du gør, kan alle se, du har dyrket sex hele natten. Du føler alle kigger på dig, og du kan bare ikke komme for hurtigt hjem med dine røde kinder, dit bollehår og mascara under øjnene.