8 fyre afslører, hvorfor de elsker at få ting op i numsen

Har du overvejet, om din kæreste vil have ting op i numsen?

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Der er faktisk færre mænd, der får orgasme, end vi lige gik og troede. Og det går jo ikke. Men der findes faktisk en ting, der kan få fyrene helt op i det røde felt – på den gode måde. Det hedder pegging. Hvis du ikke har hørt om begrebet før, er du ikke den eneste. Heldigvis kan du blive MEGET klogere lige her … Og yes, det handler om at få ting op i numsen. HANS numse, vel at mærke. Her fortæller otte fyre til Metro, Cosmopolitan og Women’s Health, hvorfor de elsker pegging – altså at få ting op i numsen.

1. Den ekstra dimension

“Jeg var faktisk over 30, før jeg opdagede pegging. I 20’erne var jeg mere interesseret i at score en masse damer og have “traditionel” sex. Jeg blev nysgerrig efter at prøve at få stimuleret prostata, fordi der pludselig blev skrevet så mange artikler om det. Nu giver det virkelig mit sexliv en ekstra dimension”.

2. Magtskifte

“Det føles fantastisk at blive fyldt ud. Det er en følelse, de fleste fyre ikke oplever. Og følelsesmæssigt skaber det et magtskifte, som min kæreste og jeg er ret vilde med. Jeg skal pludselig stole på hende og være underdanig, og det er en helt vildt fed følelse”.

3. Min kærestes ansigtsudtryk

“Jeg elsker ALT ved at blive pegget. Følelsen af at blive fyldt ud og acceptere dildoen. Og det rytmiske pres mod prostata. Jeg elsker også, at rollerne skifter sådan. Og selvfølgelig de fantastiske orgasmer. Og så elsker jeg virkelig at se min kærestes ansigt, der bare lyser af glæde, når hun giver mig den slags orgasme”.

4. Penisfri leg

“Jeg har problemer med at få den op at stå, så det er fedt at få fokus væk fra min penis. Og med pegging kan jeg få orgasme, helt uden min penis er med i legen”.

5. Den underdanige

“Det er meget intimt og minder slet ikke om det, man ser i porno. Jeg føler mig ønsket og værdsat. Og så elsker jeg at være underdanig. Når min kæreste bruger en dildo på mig, er hun den dominerende, og jeg kalder hende for “min prinsesse”. Og vi får begge noget ud af det – jeg elsker at se hende nyde det”.

6. Kropsorgasmerne

“Jeg elsker, hvordan mine orgasmer bliver så meget bedre. Det er helt anderledes end en “normal” orgasme. Når jeg får ting op i numsen, kan jeg få en kropsorgasme, og jeg kan også komme flere gange efter hinanden”.

7. Det føles bare godt

“Det føles bare fucking godt. Hvis din kæreste er med på det, skal du bare springe ud i det. Så simpelt er det”.

8. Føles som at være kvinde

“Det føles megagodt! Jeg elsker tanken om, at jeg føler, hvordan det er at være kvinde. Jeg bliver våd, som kvinder gør. Jeg elsker at ride en kvinde med en strap-on på, hvor orgasmen bygger sig op og ender i klimaks”.

Læs også: Den STØRSTE fejl, piger begår under sex ifølge fyre