Frækt i sengen

Sex

8 fyre fortæller, hvad det frækkeste, du kan gøre i sengen, er

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den september 15, 2016

Er du nysgerrig efter, hvad det er, du kan gøre, når I har sex, som vil brænde sig fast på hans nethinde, og han aldrig vil glemme? Ja, ikke? Det er vel næsten det ultimative sexmål. Det er meget forskelligt fra fyr til fyr, så det bedste er egentlig at prøve sig frem. Eller endnu bedre at snakke med fyren om, hvad han kan lide. Men hvis du læser videre, kan du få lidt inspiration til, hvad andre fyre synes, er det frækkeste i sengen – især hvis du vil prøve at tænde din fyr på nye måder.

Det frækkeste i sengen

Vær bestemt

“Når en pige fortæller mig præcis, hvad hun kan lide – intet er mere sexet end det.” – Steve G.

Vær morgenfrisk

“Min kæreste vækkede mig engang med et blowjob. Det var helt uventet – og det er derfor, det var awesome.” – Alex J.

Vær sexet

“Engang kom min kæreste hjem til mig i en kjole, der havde en lynlås, som skulle lynes hele vejen ned foran. Da jeg lynede den ned og så hendes blondelingeri kigge frem, var det utroligt frækt.” – Joseph G.

Vær betænksom

“Efter en lang dag med arbejde, hvor jeg allerede havde talt med hende under frokost om, hvor stressende min dag var, kom jeg hjem og så, at hun var iført sexet lingeri. Hun trak mig ind i soveværelset, skubbede mig ned på sengen, kiggede på mig med uskyldige øjne, smilede og sagde for første gang, at hun elskede mig – og så overfaldte hun mig. Straks gengældte jeg det.” – Erich J.

Vær højlydt

“Jeg elsker, når en pige siger, når der er noget, hun godt kan lide, og det er ikke bare med hendes ord, men også måden hun tager mere fat, eller når hendes øjne bare ruller lidt tilbage.” – Patrick H.

Vær legesyg

“Når hun leger med sine brystvorter og bryster og buer sin ryg, når jeg går ned på hende, det er virkelig frækt for mig.” – Nicholas M.

Vær overraskende

“Jeg gik ind på soveværelset og fandt hende ventende på sengen i lingeri. Det var det hotteste sex nogensinde.” – Matty H.

Vær hjælpsom

“Når hun sætter kondomet på for mig, mens hun kigger mig i øjnene. Enkel, men sexet.” – Jay J.

 

Mere om