8 fyre fortæller, hvorfor de onanerer, selvom de har en kæreste

Der er forskellige grunde til, at fyre onanerer. For eksempel når de keder sig.

author
Søs Lytjohan

Nogle gange bliver du måske lidt sur på din kæreste over, at han onanerer.  Måske er det, fordi du ikke ved, hvad han tænker på, når han gør det. Var det en idé at foreslå, at I skal gøre det sammen? Det er op til dig. Men her kan du i hvert fald klikke videre og få at vide, hvorfor otte fyre onanerer, selvom de har en kæreste.

Det gør mig til en bedre elsker

“Jeg tror, onani er med at gøre mig til en bedre elsker, hvilket er en af grundene til, at jeg stadig gør det, selvom jeg har en kæreste. Hvis jeg ikke får en orgasme med et par dages mellemrum, er jeg ret følsom dernede og kommer hurtigt. Altså alt for hurtigt. Så ved at komme regelmæssigt sikrer jeg mig, at jeg ikke kommer for hurtigt, når det virkelig tæller.”

Det er bare noget, jeg gør

“Jeg onanerer ikke, fordi min kæreste ikke er nok for mig eller noget i den dur. Det er bare noget, jeg gør. Jeg har altid gjort det. Jeg tænker ikke engang over det. Det føles godt, og jeg kommer af med nogle spændinger. Det er egentlig alt, jeg har at sige om det.”

Det er nice

“Jeg kan mere eller mindre rive den af, når jeg vil. Det tager generelt ikke lang tid. Det er nemt, det er sjovt, og det føles godt. Misforstå mig ikke, jeg vil altid hellere være sammen med min kæreste, men det er bare ikke altid, hun har lyst til at gøre det.”

Jeg har brug for at få orgasme

“Min kæreste er ikke kun i mit liv bare for at have sex med mig, når jeg har lyst til at få en orgasme. Men jeg føler mig heller ikke skyldig over at onanere, når det er en solo ting.”

Vi gør det sammen

“Min kæreste og jeg onanerer faktisk nogle gange foran hinanden. Jeg tror, at hun er mere vild med det, end jeg er, fordi hun var den, der startede det den første gang, men det er virkelig sexet. Hvis du ikke har prøvet det, bør du gøre det.”

Min forlovede er gravid

“My forlovede er gravid, og vi har ikke sex lige så ofte, som vi havde, inden hun blev det. Det er ikke, fordi vi aldrig har sex, det er bare ikke så ofte. Jeg tror, det er meget normalt. Men det er derfor, jeg nogle gange onanerer.”

Jeg rejser meget med mit arbejde

“Jeg rejser meget med mit arbejde – nogle gange mindst en uge eller endnu længere tid ad gangen. Jeg går ikke ud for at finde en, der kan hjælpe med at lette presset, så jeg onanerer. Jeg onanerer også hjemme, fordi jeg synes, det føles godt at få udløsning og lettet presset. Min kone og jeg har været sammen i otte år og gift i fem. Vi har ikke have sex hver dag, men jeg kan godt lide at få en orgasme hver eller hver anden dag.”

Fordi jeg keder mig

“For at være ærlig så er det nogle gange, fordi jeg keder mig. Det sker, om jeg er single eller ej.”

Kilde: Womenshealthmag