8 overraskende ting, du opdager, første gang du ser en penis

Første gang du ser en stiv penis, oplever du det her?

author
Emilia Jacobsen

Det kan godt være, der findes alverdens facts om den der diller, men nogle ting skal du altså også selv opdage. Du kender måske til en stiv penis, men hvis du ikke har opdaget nedenstående ting endnu, så har du noget at glæde dig til.

1 Den er virkelig blød

Ja, ja, en diller bliver hård og stiv, men det er ikke ensbetydende med, at den også er ru. Næh nej, den er næsten lige så blød som en hundehvalp!

2 Sæd smager IKKE godt

Det er vist ikke meningen, det skal smages på. Enten ud med det eller hurtigt ned. Der er faktisk også forskel på sæd og smagen af den – det hænger nemlig sammen med fyrens kost!

3 Kuglerne bevæger sig ret meget

De der kugler kan både vokse og falde sammen og så vokse igen og falde sammen igen. Og de kan let bevæge sig rundt omkring dernede. Det er vist lidt anderledes end en penis.

4 Den kan bevæge sig, uden nogen rører ved den

Ligesom det er muligt at vrikke med ørerne og brystkassen, kan fyren altså også vrikke med dilleren. Jep, helt uden af bruge hænderne.

5 Den kan VIRKELIG blive stor

Der kan være en enorm stor størrelsesforskel på en slap og en stiv penis. Mens den kan være bittelille som slap, kan den være kæmpe, gigantisk som stiv.

6 Den er fyldt med blodårer

Vi har allerede konstateret, at en penis er blød, men den er altså ikke helt glat og uden buler. Der er nemlig masser af blodårer over det hele, som er ret så tydelige.

7 Den bevæger sig ved orgasme

Den har det med at bevæge sig en del, når fyren får en orgasme – og her er det altså ikke bare et trick, fyren laver, nej, det er orgasmens skyld!

8 Den ser ret mærkelig ud

Ja, der er ikke så meget andet at sige, end at en penis faktisk ser ret mærkelig ud. Prøv engang at studere den helt tæt på – det er da en underlig skabning, lige som så mange af vores andre kropsdele er.

Kilde: Gurl