Solskoldet

Sex

8 sexstillinger, du bør prøve, hvis du er blevet solskoldet

Mathilde Brandborg

Af Mathilde Brandborg Skrevet den juni 13, 2018

Det er topnederen at blive solskoldet. Det er usundt, det ser grimt ud, og det gør pissehamrende ondt. Desværre sker det af og til, fordi vi enten ikke får smurt os ordentligt med solcreme, eller fordi vi bare undervurderer solens stråler. Solskoldethed og sex er ikke altid den mest behagelige kombi, men det kan vi måske lave om på. Her kommer otte sexpositioner, der fungerer, hvis du er blevet solskoldet.

Hvis du er blevet solskoldet på ryggen

Cowgirl

Cowgirl er en stilling, der sikrer dig, at hverken ham eller sengen rører ved din brændende ryg. Den går nemlig helt simpelt ud på, at du er øverst. Husk at minde din partner om, at han ikke skal røre din ryg. Få ham i stedet til at stimulere dine bryster, det er win-win.

Lotus

Hvis du har brug for intimitet, men gerne vil undgå at noget kommer i berøring med din ryg, så er denne stilling perfekt. Bed din partner om at sætte sig i skrædderstilling, og sæt dig derefter på ham med krydsede ben bag hans ryg. Det vil umiddelbart virke mest oplagt, hvis I holder armene om hinandens ryg. Men for at undgå det, kan du i stedet læne dig lidt tilbage og strække armene bagud og bruge håndfladerne til at holde balancen, så du ikke falder bagud.

Hvis dine ben er solskoldede

Siddende oralsex 

Av, dine ben ligner to røde pølser, og de gør nas. Sexlysten fejler intet, så derfor er det på tide med lidt oralsex. Sæt dig på en stol, men bagdelen ud over sædet og benene godt spredte. På den måde har din partner godt med plads at udfolde sig på. Han kan, i stedet for at holde om dine ben, holde om stolebenene.

Stående imod væggen

Hvis oralsex ikke lige er dig, så kan du i stedet benytte denne stilling. Stil dig op ad en væg, så din partner kan komme til bagfra. Det vil give dine ømme ben en chance for at få lidt luft.

Hvis din mave eller dit bryst er solskoldet

Omvendt cowgirl

Vi har allerede snakket om cowgirl, så den er du med på! Hvis du er blevet forbrændt på din mave eller dit bryst, så kan den med fordel praktiseres omvendt. Med det menes, at du sætter dig omvendt på ham og læner dig lidt frem, så du kan støtte dig med hænderne. På den måde kan han ikke røre ved din mave eller dit bryst.

Doggy style

En god, gammel klassiker, hvor din partner befinder sig langt fra din solskoldede mavse. Husk bare at sørge for, at han ikke bliver for grebet af stemningen og vil hilse på dine boobies med sine hænder.

Hvis du er solskoldet på hele kroppen

Onaner sammen 

Hvis det er lykkedes dig at blive solskoldet på hele kroppen, så skal du fandeme have en præmie. Derudover skal du overveje at onanere sammen med din kæreste, for så undgår du i hvert fald, at din ømme krop kommer i kontakt med noget, der gør det hele endnu værre. I kan eventuelt inkludere et par isterninger i jeres leg – det vil føles godt på den skoldede hud!

Sofaarmlænet 

Hvis det bliver så hot, at du ikke kan modstå rigtig sex med din partner, så findes der en måde, hvorpå du kan undgå for meget berøring af din krop. Her kommer sofaen dig til undsætning. Brug armlænet til at støtte dig op af. Det er rigtig smart, hvis sofaen er placeret med enden mod en væg, for så kan du nemlig også støtte dine hænder op af væggen. På den måde kan din partner ‘få adgang’ bagfra.

Psssst! Måske har du brug for at læse denne liste, hvis du er blevet solskoldet.

Kilde: Bustle