Typer penisser

Sex

8 typer penisser, du vil møde i dit liv

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den december 2, 2016

Når det kommer til sex, er der visse ting, du ikke kan forudse. Nemlig når fyren pakker penissen ud, og du for første gang ser, hvad han er udstyret med. Er hans nosser på størrelse med meloner, eller er hans penis på størrelse med en snackgulerod? Hver eneste diller er unik, men nogle er mere unikke end andre – lad os sige det sådan. Uanset hvad er de alle sammen noget, vi piger kan bruge til noget – så tak for det, gutter!

Her er lidt hjælp til at håndtere situationen, hvis du bliver taget med bukserne nede. Hvis du på et tidspunkt har været single længe nok og sluppet dig løs, vil du højst sandsynligt kende følgende penisser. Og ellers kan du læse om, hvad du kan forvente at møde…

Den skizofrene penis

Denne penis vil forvirre dig, når du skal lære den at kende. Først kan du mærke den er hård, så du tænker nice, men så et splitsekund efter skrumper den og er helt blød som slatten spaghetti. Så længe du ikke helt kender den, er det ikke fedt. Men efter noget tid er det no biggie, så længe den kan blive hård igen.

Mere om