9 geniale grunde til, at du bør prøve spanking i sengen

Læs om 9 geniale grunde til, at du bør prøve spanking i sengen.

author
Annemarie Friis Persson

Har du nogensinde overvejet at prøve spanking i sengen? Måske HAR du allerede prøvet det? Eller måske har du bare overvejet det og synes egentlig, at tanken om at blive spanket er fræk … Men også lidt skræmmende? Måske har du bare aldrig overvejet det? Her er ni HELT geniale grunde til, at du bør prøve spanking i sengen.

Læs også: Kinky sex: 5 ting, du IKKE vidste, du ville elske

1 I kommer tættere på hinanden

I kommer tættere på hinanden, hvis eller når du og din partner prøver spanking i sengen. Det giver meget god mening. Når I eksperimenterer i sengen, lærer I nemlig hinanden og jeres seksuelle grænser meget bedre at kende. Desuden skulle I blive tryggere ved hinanden. Og spanking er altså en god måde at eksperimentere i sengen på, fordi det både kan gøres blidt og hårdt. Hvem ved? Måske I begge er vilde med det.

2 Ekstra stimulering og nydelse

Spanking er ikke kun en god måde at komme tættere på din partner på. Det er også en god måde at stimulere flere af din partners eller dine egne erogene zoner på én gang. Spanking kan nemlig stimulere HELE området dernede, fordi nerveenderne i din røv og din vajayjay er tæt forbundede. Med andre ord skulle din vajayjay blive vækket til live, når du får smæk. Det samme gælder for mænd og deres penis. Så prøv spanking under jeres forspil næste gang, så skal I bare se løjer.

3 Add some spice

At prøve spanking i sengen er en nem måde at spice sit sexliv op på. Du skal nemlig ikke bruge andet end et par hænder …

4 Godt for dit helbred

Udover de åbenlyse grunde til, at du bør prøve spanking i sengen, findes der den her helt geniale grund: Spanking er godt for dit helbred. Ja, du hørte rigtigt. At få smæk påvirker dit mentale helbred positivt. Det viser en undersøgelse i hvert fald. What’s not to like?

5 Win Win

Spanking er noget, I begge kan få glæde af. Hvis I er til sådan noget, selvfølgelig. I kan i hvert fald skiftes til at være den, der bliver spanket og den, der spanker. Mange kvinder og mænd skulle nemlig blive seksuelt stimuleret af det.

6 Det er bedre end at skændes

Skændes du med din partner i ny og næ? Det er helt normalt. Men hvorfor ikke prøve spanking i sengen i stedet? Det er da en god måde at komme af med alle sine aggressioner på. Men husk stadig at lytte til hinanden, selvom I er uvenner. Der er ikke nogen, der skal gøre noget, de ikke har lyst til.

7 Du kan øve dine Indiana Jones-skills

Hvem har ikke drømt om at kunne svinge med en pisk som Indiana Jones? Det har jeg i hvert fald. Og hvilken bedre anledning end en god omgang spanking i sengen til at øve sig på sine Indiana Jones-skills?

8 Det er gratis

Ja, spanking er en gratis fornøjelse. I hvert fald, hvis I bruger jeres hænder, bælte eller noget andet, I lige har ved hånden. I kan selvfølgelig også investere i en pisk eller lignende til formålet, hvis I bliver helt vilde med det.

Hvis du er gammel hestepige, er du måske allerede indehaver af en pisk? Den kan også bruges.

9 Mulighederne er mange

Der er mange muligheder indenfor spanking. Det er kun jeres fantasi, der sætter grænser. Tænk bare på de mange forskellige redskaber, områder og måder, man kan spanke på. Udover hånden, bæltet og pisken, som i øvrigt findes i mange forskellige former og farver, kan du bruge spanskrør, viskestykker eller paletknive. Du kan faktisk næsten bruge alt aflangt i dit hjem. Bare vær forsigtig. Hvis dit redskab er af plastik, kan det nemlig godt gå i stykker, hvis du spanker din partner med det. Ligesom du kan bruge næsten alle redskaber, kan du også spanke din partner næsten alle steder på kroppen. Det er dog bedst på større, fyldigere områder som ballerne og lårene. Undgå maven, knogler og alle led.

Good spanking!

Læs også: 4 ting, han kan gøre ved din nummi, som ikke er analsex