9 kvinder afslører, hvilken sexstilling de hader allermest

Disse kvinder taler om det, de synes, er den dårligste sexstilling

author
Emilia Jacobsen

Der findes simpelthen så mange sexstillinger – det er jo nærmest helt uoverskueligt. Se for eksempel de her sexstillinger, der bliver bedre, hvis I bruger en pude, eller hvad med de her, der lyder ret farlige. Og så findes der jo både de dårlige og de gode. Men hvad der for dig er den dårligste sexstilling, er ikke nødvendigvis dårlig for alle andre. Det er disse ni afsløringer i den grad bevis på. Klik videre, og find ud af, hvad der er den dårligste sexstilling for kvinderne her.

1 Kringlen …

“Det, jeg hader mest, er, hvis jeg skal have mine ben op over fyrens skuldre – det føles sjældent særlig rart. Jeg føler mig lidt som en kringle, og mine ben kramper.”

2 Omvendt cowgirl

“Jeg er ikke den største fan af den omvendte cowgirl. Jeg føler mig ret selvbevidst, når jeg har ryggen til fyren, og jeg føler aldrig, jeg bevæger mit bækken den rigtige vej. Jeg føler mig bare generelt lidt tåbelig i den stilling.”

3 Den orale

“Jeg kan altså ikke lide at sidde ovenpå nogens ansigt. Jeg kan simpelthen ikke sidde behageligt. Jeg vil jo gerne slappe af, men ikke så meget, at jeg bare lader mig falde ned. Og det gør, at jeg bliver alt for selvbevidst – så bliver det bare slet ikke sexet for mig.”

4 Squat

“Den dårligste sexstilling er for mig, hvis jeg skal være i squatposition, for eksempel som at sidde oven på fyrens skød med ansigtet mod ham. Det får mig til at føle mig som en seksuel frø, og mine ben er bare ikke lavet til sådan en aktivitet.”

5 69’eren

“69’eren er bare ikke sjov. Og jeg tror, at stillingen er opfundet af folk, der bare gerne ville have, at kroppe passer sammen på en måde, som de virkelig ikke gør. Bare gå ned på hinanden en ad gangen i stedet.”

6 Sex i badet

“Det kan godt være, jeg bare ikke har fundet den rigtige metode, men det er simpelthen for glat, og jeg falder bare.”

7 Stående op ad væggen

“Jeg tror, den dårligste sexstilling for mig er at stå op ad væggen. Mest fordi jeg altid kommer til at glide lidt nedad, og det er bare akavet. Når man ser en fyr i en film, der bare snupper en pige og tager hende opad væggen, så tænker man, at det da kommer til at gå skidenemt for alle. Det gør det ikke …”

8 Missionæren

“Det er nok missonæren, jeg hader mest, fordi jeg føler mig lidt glemt, hvis fyren ikke kigger på mig.”

9 Sex på stranden

“Det er ikke én bestemt stilling, men sex på stranden er virkelig nederen. Der er aaaalt for meget sand alle vegne.”

Kan du mon kalde dig for en sexpert? Se, hvor mange af disse 26 sexstillinger, du kender.

Kilde: Womenshealtmag