9 overraskende ting, fyre ELSKER ved missionæren

En liste over ting, fyre kan lide ved missionæren

author
Emilia Jacobsen

Missionæren er en stilling, de fleste kan lide. Den er ligetil og nem at give sig i kast med. Men hvad synes fyrene egentlig om sexstillingen? De ELSKER faktisk missionæren – specielt disse ni overraskende ting.

Læs også: 6 ting, fyre er pinlige over at indrømme over for dig

1 Den er så simpel, at han ikke kan fucke det op

Nogle gange er det bare superlækkert, at det hele ikke er så indviklet. Og missionæren er altså så simpel for ham, at der ikke er meget, han skal holde styr på undervejs. Selvfølgelig elsker han, at han ikke kan fucke det op.

2 Det er let for ham at skjule sit orgasmeudtryk

Ved du, hvordan dit orgasmeudtryk ser ud? Det er jo egentlig fuldstændig lige meget, for alle ser sikkert helt skøre ud. Det er ikke noget, man ligefrem kan styre. Men det forbindes alligevel ofte med en vis usikkerhed. Derfor er det rart for ham, at han let kan lægge sit hoved ved siden af dit, så du ikke kan se, hvordan han ser ud, når han kommer.

3 Han kan styre tempoet

Det er total efter hans bog, hvordan det her foregår, og det er bare lige ham! For hvilken mand elsker ikke at have kontrollen?

4 Han har en god udsigt

Når han lige løfter sig lidt op, er udsigten helt fantastisk fra, hvor han ligger. Der er adgang og udsyn til alt det, han elsker ved dig og din krop. Win!

5 Det er dejlig intimt

Missionæren er også en dejlig intim sexstilling, og det er han vild med. Han kan nemlig let lægge sig helt tæt ind til dig. Der er ikke noget bedre for ham end at være helt tæt på dig og din krop.

6 Han kan vise sine overarme frem

Det er måske mest fyre med store overarme, der kan nikke genkendende til det her punkt. I missionærstillingen er det superlet for ham lige at vifte med sine smukke, store, muskuløse overarme. Han kan spænde dem, så du får en dejlig udsigt til dem, og det eeeeeelsker han altså! Det er bare om at komme i gang med at røre dem og komplimentere dem.

7 Han får ikke væske udover sig selv

Smart, ikke? Han kan lige lade det hele dryppe ned i og på dig, og så slipper han for alt det snaskede. Se, det er noget, han godt kan lide.

8 Du kan lægge dine ben rundt om ham

Uha, hvis der er noget, der er frækt for ham, og som han elsker, så er det, at du også tager fat – og det kan du i missionæren. Her har du nemlig mulighed for at lægge dine ben rundt om ham, og det skal du bare give den gas med. For så kan han mærke dig endnu bedre.

9 Den er perfekt til morgen- eller sen aftensex

Når man er lidt træt, som man oftest er om morgenen eller sent om aftenen, kan det være rart ikke at skulle være så vild i sengen. I de tilfælde er missionærstillingen perfekt, og det synes han også. Han elsker nemlig, at han ikke behøver at bruge så meget energi, når hans øjne nærmest ikke engang kan holde sig åbne.

Kilde: Cosmopolitan