9 piger afslører de mærkeligste steder, de har haft sex

Læs om 9 piger, der afslører de mærkeligste steder, de har haft sex

author
Annemarie Friis Persson

Du har måske prøvet at onanere andre steder end i din seng. Men har du også haft sex andre steder? Det har disse ni piger, som afslører de mærkeligste steder, de har haft sex. Har du også haft sex mærkelige steder? Eller kunne du godt tænke dig at prøve det? Så læs med her.

Nogle gange har man altså bare lyst til sex mærkeligste steder. Og hvorfor vente til I kommer i nærheden af en seng? Måske du selv har haft sex et af disse steder? Eller måske et andet skørt sted? Om ikke andet kan du få inspiration til nye og andre steder at have sex fra disse ni piger.

Læs også: Sådan kan du se på folks øjne, om de har lyst til sex

1 Let’s go to the mall

“Jeg har haft sex med min kæreste lige ude foran toiletterne i et shoppingcenter. Hvorfor vi ikke valgte at gå ind på toiletterne, husker jeg ikke. Måske det var spændingen ved at blive opdaget … Det var i hvert fald lige før lukketid, og en medarbejder kom ind og fik fremstammet, at de altså havde lukket. Min kæreste og jeg blev så flove! Det var IKKE planlagt – vi havde bare lige pludselig lyst.”

2 I Islands idylliske natur

“Min kæreste og jeg har haft sex på et bjerg og i Den Blå Lagune på Island. Det var planlagt – og så alligevel ikke …”

3 In God’s house

“Jeg har haft sex på toilettet i en kirke. Det var med en fyr, jeg havde været sammen med flere gange. Jeg skulle finde et sted, hvor vi der ikke kom nogle og forstyrrede os – og det eneste jeg kunne komme i tanker om, var toilettet i en kirke omkring 20 minutters gang, fra hvor jeg boede. Vi havde sex, og han kørte mig hjem – det blev lidt vores faste sted, indtil jeg fik kørekort.”

4 I en skov

“Jeg havde engang sex i en skov med min bolleven. Det var min tredje gang nogensinde. Men det var meget sjovt, liiige indtil der kom et gammelt ægtepar gående, som havde hørt os. Vi havde ellers gemt os godt i bregnerne … En anderledes sexoplevelse var dog ikke det eneste jeg fik med mig hjem den dag. Først to dage efter opdagede jeg, at jeg havde fået to store flåter. De sad, hvor flåter bare ikke skal sidde.”

5 De voksnes legeplads

“Min kæreste og jeg var ude at gå en tur med nogle venner. Da vi nåede til en legeplads, valgte vores venner at vende om og gå tilbage. Min kæreste og jeg blev på legepladsen og begyndte at kysse. Vi kiggede hinanden i øjnene og vidste bare, hvad hinanden tænkte på. Vi begyndte derfor at kigge efter et sted at have sex. Vores valg faldt på et legehus. Det var en sjov oplevelse, som helt sikkert skal afprøves igen andre steder.”

6 På en snescooter

“Min bolleven havde en snescooter, som vi havde snakket lidt om at have sex på. En sommerdag, hvor der stadig lå sne på jorden, valgte vi derfor at køre lidt udenfor byen. Ud i naturen. Vi gemte os bag nogle sten og begyndte ellers bare at tage tøjet af hinanden. Det var en pissesjov og mærkelig oplevelse.”

7 I en hestetrailer

“Da jeg var 15 år, var jeg til et ridestævne, hvor min daværende kæreste og jeg skulle overnatte. Lysten kom over os, og vi havde sex i hestetraileren.”

8 Fire escape

“Jeg havde engang sex på brandtrappen til byens rådhus. Det skete efter en gymnasiefest, hvor jeg havde drukket lidt for mange drinks. Jeg tog ind til byen, hvor jeg faldt i snak med to fyre. Vi gik ned ad gågaden, hvor rådhuset ligger, og besluttede os for at gå op på brandtrappen for at nyde udsigten – der er altså en ret god udsigt deroppefra! Det ene tog det andet, og vi endte med at have en trekant.”

9 I et pariserhjul

“Min daværende kæreste og jeg var i et slags tivoli i Tyskland, hvor der var et stort pariserhjul. Vi havde for nyligt snakket om at gøre noget, der var lidt “forbudt”, så vi hoppede på det og fik vores egen vogn. Thank God for that. For jeg endte med at give min kæreste et blowjob. Det var en lidt akavet tur – for at undgå at de i de andre vogne så os, gjorde vi det kun, mens vi var allerhøjest oppe.”

Sex mærkelige steder er altså ikke altid planlagt. Tværtimod. Ofte har vi sex mærkelige steder, fordi vi lige pludselig får lyst, når vi er ude og lave noget helt andet. Og der er ingen grund til at vente – det handler bare om at være opfindsom.

Læs også: 8 offentlige steder du ikke bør have sex