3 sexstillinger, der SLET ikke er så fede, som alle siger

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Akavet sex er det VÆRSTE. Kropsdele flyver i alle retninger, du får blå mærker og forstrækker en muskel, får krampe i benet og en finger (eller noget andet) i øjet. Faktisk findes der allerede en oversigt over 9 sexstillinger, piger hader ALLERmest. Nu har en række brugere på Reddit svaret på, hvad der i deres øjne er de mest overvurderede sexstillinger. Her er, hvad de svarede – måske er du enig?

Læs også: 6 pinlige ting, ALLE piger har oplevet under sex

1. Sex i badet

I film ligner det altid, at sex i badet bare er det BEDSTE. I virkeligheden? Not so much. Gulvet er glat, fyren kan ikke heeelt bære dig, du får blandingsbatteriet i ryggen og alt er bare … glat. Der er faktisk hele 7 grunde til, at sex i badet er det værste. Reddit-brugernes største problem med sex i badet var faktisk både højdeforskel mellem piger og fyre og frygten for at falde og komme til skade.

2. Sex i bilen

Gearstang i røven, lugten af Wunderbaum, skrattende lokalradio, kradsende sæder og MEGET lidt plads. Hvorfor pokker er der nogensinde nogen, der syntes, at bilsex var en god idé? Dét er bare akavet sex, der vil noget. En Reddit-bruger skriver, at han kom til at slukke for sin aircondition, da han havde bilsex med sin kæreste – og at de begge var ved at besvime, fordi der blev så varmt. Hvis du VIRKELIG gerne vil mestre bilsex, kan du prøve at følge denne guide. Men pas nu på!

3. 69’eren

Der er bred enighed om, at 69-stillingen er PÆNT overvurderet og tit ender i en akavet omgang sex. Reddit-brugerne mente blandt andet ikke, at man kan give og modtage oralsex på samme tid på en tilfredsstillende måde. En bruger skrev, at man altid ender med næsen i en anus. En anden bruger var heller ikke glad for, at det er ét stort rod med kønshår, testikler og mellemkød. En tredje bruger forklarede, hvordan hun altid er megabange for at komme til at prutte. We get you, girl.

Læs også: Den VÆRSTE ting ved sex ifølge piger