Alle kvinder kan opnå en sprøjteorgasme: Kræv din

author
Mathilde Brandborg

Vidste du, at alle kvinder kan opnå en sprøjteorgasme? Det er en orgasmetype, der er blandede holdninger til. Mange påstår, at der er tale om ufrivillig vandladning, når kvinden ejakulerer, men det er endnu ikke bevist. Det er ret ærgerligt, at det er en udbredt saying, for det gør, at mange kvinder føler skam omkring sprøjteorgasmen. Derudover medvirker det også til, at en del kvinder har svært ved at slappe ordentligt af, hvilket gør, de ikke opnår orgasmen.

Nå, men hvad den kvindelige ejakulationsvæske indeholder, er jo egentlig også sagen underordnet – lad os i stedet fokusere på nydelsen! ALLE KVINDER KAN OPNÅ EN SPRØJTEORGASME! Det er sgu da fantastisk. Hvis det endnu ikke har været din tur, kan du få lidt tips her.

Tillid

Sex handler om tillid. Og det er sådan set uanset, om det er missionærstillingsknald nummer 400 med kæresten, første gang i swingerklubben eller forsøget på at opnå en sprøjteorgasme. Det handler om at slappe af, og hvis du skal kunne slappe af, skal du også føle dig tryg ved den person, du har sex med. En orgasme handler meget om mental tilpashed.

Sådan kan han få dig til at opnå en sprøjteorgasme

Hvis du mærker, at du har tilliden med og er klar til en sprøjteorgasme, skal du måske forsøge at instruere din sexpartner. Det er svært for ham at vide, om han gør det helt rigtige, så du må hjælpe ham lidt på vej.

Find G-punktet

Først og fremmest skal han finde dit G-punkt. Når han har fundet det, handler det om, at han skal massere det ved at lave en form for ‘kom her’ bevægelse på selve punktet. Han skal presse forholdsvist hårdt, men selvfølgelig stadig på en rar måde. Det kan være en god idé at starte stille ud, ved at han kun benytter en enkelt finger. Når du føler dig klar, kan han tilføje en ekstra finger.

Mulittasking

Når han har godt styr på massagen af dit G-punkt, kan han med tommelfingeren begynde at røre ved din klitoris. Her skal man nogle gange hjælpe fyren lidt – klitoris er MEEEEGA følsom. Der skal ikke meget til, før det gør ondt eller ‘kilder’ for voldsomt. Giv ham lidt tid til at øve sig på at stimulere G-punkt og klitoris samtidig. Hjælp ham gerne på vej!

Klimaks 

For at opnå det fugtige klimaks kræver det, at I begge to har tålmodighed. Du må endelig ikke stresse – så sker det ikke. Giv dig tid og ro til at nyde alt det, du føler. Når du nærmer dig klimaks, vil din partner kunne mærke, at din skede nærmest svulmer lidt op og bliver mere fugtig. Han skal fortsat stimulere dig, selvom det nærmest kan føles, som om han ikke har plads nok indeni dig. Faktisk skal han blive ved, så længe at hans fingre bliver presset helt ud af dig. Det kan føles lidt, som om du skal tisse, lige inden du skal til at komme, men forsøg at slappe af alligevel.

Forgæves

Intet er forgæves. Hvis du ikke denne gang opnår din sprøjteorgasme, så gør du det engang i fremtiden!

DIY

Har du lyst til at opnå en sprøjteorgasme på egen hånd, kan det også klares. Det kan være, du er blevet lidt småafhængig af nydelse og derfor ikke har tålmodighed til, at der skal være en mand indblandet, før du kan komme. Måske du også bare er nysgerrig og har lyst til at udforske orgasmen på egen hånd. Uanset hvad, kan du ved egen hjælp komme til at sprøjte som en super soaker fra 90’erne.

Til at opnå en sprøjteorgasme på egen hånd kan det kræve lidt hjælp fra et stykke sexlegetøj. Du skal nemlig have gang i mange moves på én gang, hvilket kan være lidt udfordrende. En vibrator, der kan hjælpe dig på vej, er denne Bodywand G-Spot Vibrator, som kan fås på Sinful.dk for 299 kroner. Du kan klikke på billedet for at købe vibratoren.

opnå en sprøjteorgasme

Kilde: Joanb & Websexolog