Den BEDSTE sexstilling, du skal prøve denne sommer

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Nogle gange er det jo bare ALT for varmt til at have sex. Har du det også sådan? Måske skulle du gøre denne stillling til din nye, bedste sexstilling om sommeren?

Det kan godt være, at din kæreste vil være ellevild med Lusty Lean-sexstillingen. Og så er det jo egentlig ligegyldigt, hvilken årstid det er. Og der findes da også andre sexstillinger, som faktisk er helt udmærket, når det er sommer.

At finde den bedste sexstilling om sommeren kan godt være lidt af en udfordring – for det kan jo være sååå varmt. Men måske er det også okay at have lidt mere “doven” sex? “Dead ting”-sexstillingen virker i hvert fald doven (og stammer fra den engelske version af ‘Love Island’). Men det gør nu ikke sexstillingen mindre genial her om sommeren.

Den virker doven, ja. Og træt. Men det er, fordi man ikke skal gøre så meget. Og det er jo egentlig reet heldigt, når det er varmt.

Læs også: Den STØRSTE fejl, piger begår under sex ifølge fyre

Hvordan laver man ‘Dead Ting’-sexstillingen?

Til at begynde med skal I lægge jer på siden med ansigterne mod hinanden. Du skal tage dit ben ind over fyren ved hans talje, mens han lægger sin frie hånd på din hofte, så han kan vugge dig frem og tilbage. Og herfra kan han så trænge op i dig.
Det kan være lidt vanskeligt at få tempoet op i denne stilling, fordi man ikke kan gøre så meget. Men til gengæld kan jeres hænder i den grad gå på opdagelse henover hinandens kroppe. OG! I undgår højst sandsynligt også at svede supermeget, fordi I ikke bevæger jer så meget. Yes – det her ER jo den bedste sexstilling om sommeren.

HVIS det alligevel bliver for varmt, så kan I jo altid smutte i bad sammen. Der findes særligt fire geniale sexstillinger, I bør prøve under bruseren.

Læs også: DENNE type kærestepar har det bedste sex