De bedste sexstillinger til enhver penisstørrelse

Her findes de bedste sexstillinger til alle penisstørrelser

author
Søs Lytjohan

‘Det er ikke størrelsen, men gørelsen’, siger man. Det kan man så vælge at tro på eller lade være med… Men lige meget hvad er der stillinger og penisstørrelser, der passer bedre sammen end andre. Her er de bedste sexstillinger til størrelsen på hans diller.

Læs også: 5 sexstillinger til dig, der gerne vil have orgasme hurtigt

For at begge parter får maksimal nydelse, er det vigtigt at tænke over størrelsen på penisen og de stillinger, der passer bedst til. Og derfor får du her de bedste sexstillinger, som afhænger af hans størrelse.

Den gennemsnitlige

De fleste stillinger kan lade sig gøre – så vær kreativ. I har alle muligheder, men sørg alligevel for, at det er godt for jer begge to. I kan for eksempel prøve Crouching Dragon, hvor dine arme er om hans skuldre og dine ben om hans mave. Så sætter han sig i en squatposition, som en stol for dig og bevæger sig langsomt i den stilling.

Mr. Big

Brug 10-15 minutter på forspil, så du er klar til ham. Vælg stillingen, hvor du sidder øverst, så du selv kan vælge, hvor dybt han trænger ind. Når du sidder øverst, kan du også bøje dig forover og lægge dine arme på hver side af hans hoved, så det er mere intimt.

Mindre end 15 cm

Lad ham tage dig bagfra, så han kan støde mere i bund. Dit hoved og dine arme skal ligge på en pude, så du kun stritter med numsen. Det giver en bedre vinkel, så han virker større. Du kan klemme dine lår sammen, så bliver der mindre plads.

Skæverten

Lad ham stå ved siden af sengen, mens du ligger på den. På den måde kan han bedre styre vinklen, og du kan skifte side. Find ud af, hvilken side der er bedst for dig, alt efter hvad vej hans ven dernede bøjer. Har den en bue nedad, er det måske bedst, når du ligger på maven.

Kilde: Men’s Health