Hvad betyder frække drømme?

Sex

Dette betyder dine frække drømme

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den august 31, 2016

Der findes mange forskellige sexdrømme, og de betyder alle noget forskelligt. Nogle er lækre at have, og andre minder nærmere om et mareridt.

Det betyder de frække drømme

Sex med en eks

Bare rolig, det betyder ikke, at du gerne vil eller burde finde sammen med din eks igen. Det eneste, det kan betyde, er, at du stadig ikke helt er kommet over din eks. Hvis du har fået en ny kæreste, så betyder drømmen, at du er nervøs over noget i dit forhold. Hvis du tit sammenligner din kæreste med din eks, er det normalt at have denne type drøm.

Incest

Incestdrømme er uden tvivl de mest ubehagelige, og de sværeste at ryste af sig om morgenen. Sex med en forælder kan have noget at gøre med, at du er ved at blive voksen selv, eller hvis du selv skal være mor. Sex med et andet familiemedlem, kan betyde accept, tilgivelse eller længsel efter at blive tættere. Så det betyder altså ikke nødvendigvis noget lumsk.

Sex med samme køn

Hvis du ikke er homoseksuel, men drømmer, at du er, handler det om dit selvværd. Hvis du drømmer, du har sex med en af samme køn, handler det om, at der ting ved dig selv, du ikke er glad for. Hvis du i drømmen har sex med din veninde, kan det være, fordi I er uvenner for tiden, du er usikker på jeres venskab, eller at din veninde er god til noget, du beundrer. Bare rolig, det betyder ikke, at du har et crush på din veninde.

Sex med en kendt

Selvom du rigtig gerne vil knalde med Ryan Gosling eller Channing Tatum i virkeligheden, så betyder denne type drøm faktisk også noget. Den betyder, at du virkelig ønsker at blive kendt, rig og anerkendt.

Utroskab

Du kan vågne op helt sur på din kæreste, hvis du har drømt, han var dig utro eller med dårlig samvittighed, hvis du selv var utro i drømmen. Grunden til, at du drømmer det, er, fordi du føler dig usikker i forholdet. Hvis det er dig, der er utro, betyder det, at du har dårlig samvittighed over noget. Har du gjort noget, du egentlig burde undskylde for? Hvis det er din kæreste, der er utro, så bare rolig. Der er ingen grund til at tro, at det vil ske i virkeligheden. Du drømmer det kun, fordi du er usikker på dig selv.

Sex med mærkelige kropsdele

Fire bryster. To penisser. En kombination af en penis og vagina. En hale, der gror ud af din numse. What the fuck? Hvis der sker nogle mærkelige ting med dine kropsdele i din drøm, kan det have noget at gøre med din seksualitet, kreativitet eller personlighed. Måske du ikke er helt ærlig over for dig selv angående din seksualitet? Eller måske har du brug for at være mere kreativ i hverdagen? Eller også er du inde i en periode, hvor du ændrer dig meget? Mulighederne er mange.

 

Mere om