Betyder hans penisstørrelse virkelig noget?

Spørgsmålet er: Betyder hans penisstørrelse virkelig noget? Og det kan du få svaret på her

author
Emilia Jacobsen

Hvad betyder hans penisstørrelse mon? Det er ikke altid let at finde ud af, om hans penisstørrelse virkelig har noget at sige for kvaliteten, når I har sex. Er det det, der gør, at knaldet bliver bedre? Det er vel egentlig et af fyrenes største usikkerhedspunkter, men behøver de at være så usikre? Betyder hans penisstørrelse virkelig noget?

Det er ikke størrelsen, men gørelsen

En undersøgelse viser, at 67,4% af 1148 adspurgte kvinder rent faktisk mener, at størrelsen kun er af nogen betydning. Hele 21,4% mener, at størrelsen slet ikke er vigtig, og kun 11,2% mener, at den er meget vigtig.

Det er da rimelig godt gået, er det ikke? Så må der altså være noget om, at det ikke er størrelsen, men gørelsen det kommer an på. Og faktisk findes der bestemte sexstillinger, der passer til bestemte penisstørrelser, og det er jo perfekt, når det nu ikke er størrelsen, det handler om.

Kærlighed og tiltrækning frem for alt

Skal vi ikke også lige få en ting på det rene – handler sex egentlig taget ikke mest om fysisk tiltrækning, kærlighed eller det rette touch? Det tror vi nok lige, det gør. Så jo, det kan da godt være, at hans lille diller nogle gange ikke kan gøre det, men så har han jo også nogle hænder, der kan være meget nyttige. Han har en tunge, der i den grad kan benyttes. Og så ser han sikkert røvgodt ud, så bare dét er nok.

Give it up for penisser i alle størrelser – hurra!

Kilde: huffingtonpost.co.uk