Bliver din numse virkelig større af analsex?

Kan det virkelig passe, at man kan få en større numse af at dyrke analsex? Få svaret her!

author
Anja Bruneskjold

Der er ret mange ting, man til daglig går og undrer sig over. Tanker a la ‘hvordan får jeg det der awesome hår, som hende fra mit arbejde render rundt med?’ eller ‘hvad skal jeg tage på til festen på lørdag’ er bare nogle af de der dagligdagsting, der dukker op i tankemylderet. Men nogle gange er det altså også de der lidt særlige tanker, der fylder i hovedet. For eksempel tanken om om man mon får en større numse, når man dyrker analsex … Har du også haft den tanke? Så læs med her!

Læs også: Derfor er kvinder med store numser klogest

Du KAN faktisk få en større numse af analsex

Ja, den er god nok. Det kan man faktisk godt. Men hvis du tænker på ballerne som en del af numsen, så kan det slet ikke lade sig gøre. For at få større baller, skal du VIRKELIG belaste musklerne – ligesom ved træning. Og det er der ikke rigtig nogen chance for, du gør, når du dyrker analsex.

Men! Til gengæld er det faktisk ikke så usandsynligt, at din numse vokser omkring selve røvhullet. Hvis du er flittig med analsexen, så kan du faktisk udvide ringmusklen. Og ja, du kan faktisk også komme til at udvide den så meget, at du får svært ved at styre din afføring. Heldigvis hører det virkelig til sjældenhederne, så du behøver altså ikke at være nervøs.

Læs også: Sexalfabet fra A til Z: Hvor mange af disse sexbegreber kender du?

Kilde: Women’sHealth