HER er det mest normale tidspunkt at introducere sexlegetøj i dit forhold

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Vi danskere er RET vilde med sexlegetøj – og måske bruger du det med din kæreste? Hvis du endnu ikke bruger sexlegetøj med din kæreste, kan du blive klogere på det lige her. Men hvornår er det egentlig normalt at introducere sexlegetøj i dit forhold med din nye kæreste?

Hvad der er normalt for dig, er måske ikke normalt for din veninde. Og vi har alle sammen forskellige måder at være på i et kærlighedsforhold. Men Zava Med har foretaget en undersøgelse, der viser, hvornår amerikanske og europæiske par introducerer sexlegetøj i forholdet.

Læs også: 5 tips til at købe sexlegetøj for første gang

Bruger du sexlegetøj med din kæreste?

I undersøgelsen blev 1000 amerikanere og 1000 europæere spurgt om deres sexliv. Formålet med undersøgelsen var at forstå, hvordan intimitet udvikler sig i løbet af et forhold. De 2000 adspurgte blev blandt andet spurgt om, hvor ofte de har sex, hvor ofte de får orgasme, og om de bruger sexlegetøj med deres kæreste.

Hvis du har været i et forhold i lang tid, kan du måske nikke genkendende til, at det kan blive lidt halvkedeligt og hverdagsagtigt at have sex. Derfor er der nogle par, der vælger at spice det op i soveværelset med sexlegetøj.

22 procent af de adspurgte europæere havde dog aldrig brugt sexlegetøj med kæresten – mod 11 procent af amerikanerne. Amerikanerne var ret hurtige til at begynde at bruge sexlegetøj i forholdet. Allerede efter de havde datet deres partner i en til to måneder. Omkring en fjerdedel af europæerne ville helst vente i lidt længere tid. Nemlig gerne over to måneder, og helst et halvt år inde i forholdet. 16 procent af europæerne ville helst vente over et år, mens det samme gjorde sig gældende for 11 procent af amerikanerne.

Nu behøver du jo ikke KUN at bruge sexlegetøj sammen med din kæreste. En god omgang solosex er aldrig at kimse af. Har du for eksempel prøvet dette sexlegetøj, der føles, som om du får oralsex? Du kan også altid prøve at finde det perfekte sexlegetøj til dig ifølge dit stjernetegn.

Hvis du har lyst til at prøve sexlegetøj med din kæreste, kan du her få et tip til, hvilke typer legetøj han bedst kan lide at bruge sammen med dig.

Læs også: 8 sexstillinger, til når han har svært ved at holde den stiv