Tips til at onanere

Sex

Challenge: Onaner i syv dage på syv forskellige måder

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den december 5, 2017

Det er dejligt at onanere, og der findes heldigvis flere gode grunde til, at du burde onanere. Men den allerbedste og mest simple årsag er, at det føles dejligt. Det er simpelthen bare en fantastisk følelse. Derfor har vi lavet en udfordring til dig, hvor du skal onanere på syv forskellige måder, så du i syv dage kan forkæle dig selv godt og grundigt. Her finder du nogle lækre tips til at onanere.

Dag 1: Du skal onanere stående

Vi starter udfordringen ud med, at du skal onanere stående. Det har du helt sikkert ikke prøvet før. Men husk, du kan godt blive lidt døsig, når du onanerer, og det skal ikke ende med, at du pludselig falder, fordi du onanerer stående. Derfor er det en god idé, at du onanerer med hoved og ryg lænende op ad væggen. Stå lidt skråt med benene ud fra væggen. Det vil føles dejligere, end hvis du stod med benene helt ind til væggen.

Dag 2: Du skal prøve edging

Edging går ud på, som ordet indikerer, at du går liiiige til kanten. Du skal simpelthen stoppe med at onanere, lige så snart du kan mærke, at orgasmen er lige ved at være der. Det vil være svært, men det vil være det hele værd. Til sidst skal du nemlig give dig selv lov til at komme, og det skulle være den vildeste orgasme!

Dag 3: Du skal onanere foran et spejl

Det kan godt virke lidt skræmmende at gøre det foran spejl, og det skal måske også være en dag, hvor du føler dig toplækker, men det vil hjælpe dig med at forstå, hvad dælen der egentlig sker dernede. Men din selvtillid, når du ser på dig selv, kan faktisk også hjælpe dig med at gøre dig vild i varmen.

Dag 4: Du skal bruge en pude

Nu skal du prøve at bruge andet end fingrene. Nej, du skal ikke hente en agurk i køleskabet. Please, lad være med det. Du skal bruge din pude til at gnubbe dernede i stedet. Måske lidt sådan du onanerede første gang, da du fandt ud af, at det var rart, når du gnubbede noget dernede. Det skal du nu gøre igen.

Dag 5: Du skal lægge dig på maven

Du skal nu prøve at onanere, mens du ligger på maven. Det lyder måske lidt underligt, men på denne måde stimulerer du dig selv i en anden vinkel. Det betyder, at du bliver i stand til at føle tingene forskelligt.

Dag 6: Du skal forestille dig, at dit crush kigger på dig

Læg dig på siden, og forestil dig, at dit crush ligger og kigger på dig, og at det er ham dig giver dig nydelse.Det lyder måske skørt, men prøv det nu bare. Det vil 100 procent få dig til at komme.

Dag 7: Du skal bruge BEGGE hænder

Du skal prøve at bruge begge hænder i stedet for kun én. Du kan faktisk bruge den ene hånd til klitoris og den anden til at stimulere dit g-punkt. Det bliver en intens følelse, men du er klar til det!

God fornøjelse!