De 10 mest googlede sexspørgsmål fra fyre

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Har du nogensinde overvejet, hvilke spørgsmål om sex flest mennesker gerne vil kende svaret på? Vi hjælper dig lidt … Durex har i hvert fald undersøgt, hvilke sexspørgsmål fra fyre der er de mest googlede. Det skriver Men’s Health.

1. Hvor sidder G-punktet?

Vi er nok mange piger, der er glade for, at det her er et af de mest googlede spørgsmål fra fyre. Og G-punktet kan altså også være ret svært at finde.
Men der er allerede ret mange fyre, der heller ikke ved, hvor klitoris sidder. De behøver ikke at være i tvivl om det her også.

2. Hvordan får man en pige til at få orgasme?

Det er ikke unormalt, at mange piger har svært ved at få orgasme. Så det er nok heller ikke så underligt, at det her er at populært sexspørgsmål fra fyre derude.

3. Kan man komme af med herpes?

Der findes ingen egentlig kur mod herpes på kønsdelene. Men man kan naturligvis tage noget medicin, der dæmper symptomerne. Vi forstår godt, at mange spørger Google til råds.

4. Hvordan kurerer man kønsvorter?

Selvom man kan fjerne vorter ved at fryse dem, så kan infektionen altså godt komme tilbage – sammen med vorterne. Argh! Måske skulle de her fyre også læse lidt op på HPV?

5. Hvad er gonoré?

Du kan få gonoré vaginalt, oralt og analt. Derfor er det altså ikke HEEELT dumt at huske kondomet. Heldigvis kan du blive kureret, HVIS du er så uheldig at få infektionen.

6. Hvordan får man en større penis?

Det her er også et populært sexspørgsmål fra fyre. Vi ved, at mange fyre er utilfredse med deres penis. Og måske er det derfor, de gerne vil finde ud af, hvordan den kan blive større.

7. Hvordan skal man måle sin penis?

Man behøver ikke. Men hvis fyrene VIRKELIG gerne vil vide, om de ligger over eller under gennemsnittet, kunne et målebånd måske være en løsning?

8. Hvor gammel skal man være for at kunne købe kondomer?

Vi bliver så glade, når folk går op i at beskytte sig selv og andre. Yay!

9. Hvordan indsætter man et mandligt kønsorgan i et kvindeligt kønsorgan?

Handler spørgsmålet om, hvordan en mand og en kvinde har samleje?

10. Hvor lang tid varer sex?

Vi er ret sikre på, at du også gerne vil vide, hvor lang tid sex normalt varer.

Læs også: Her er fyrenes favoritsexstilling, hvis du spørger dem