De 5 bedste ideer til forspil

Forspil er alt for undervurderet, derfor er her nogle gode ideer til det

author
Emilia Jacobsen

Hvem elsker ikke sex? Okay, der findes ting, der nogle gange er lidt bedre end sex, men hallo, vi vender vel altid tilbage til sex på et eller andet tidspunkt? Anyways, så kan det godt være, at sex er fantastisk, men overvej så lige, hvor godt forspil kan være. Lige her får du fem virkelig gode ideer til forspil. Det kan godt være, du plejer at have lidt sjove tanker under forspillet, men bare giv dig hen. Det kræver ikke meget, kun  tid og lidt fantasi. God fornøjelse!

Wait for it …

Her handler det om at holde igen. Det kan være svært for både dig og din kæreste, men så må du lige tage det lidt seriøst. Ellers ender det bare i sex med det samme og altså ikke rigtigt noget forspil.

Måske kan du huske dengang, du stadig datede, hvordan det faktisk var ret frækt ikke at give sig helt hen til fyren lige med det samme. Det fungerer lidt på samme måde her. Det gælder om at pirre din kæreste så meget som muligt. Det kan være hele dagen, fra I står op, er væk fra hinanden, til I ses igen om aftenen og fortsætter løjerne. Det vil sætte en masse i gang i ham, at han ikke helt får lov, men alligevel næsten får lov. Til sidst skal du selvfølgelig give ham lige præcis det, han har fortjent. Men hold ud, så længe du kan.

Bind for øjnene eller hænderne

Noget af det frækkeste, I kan gøre, er at slippe alle hæmninger, og med hæmninger hører altså også sanserne. Sanser er så vigtig og stor en del af os, at vi bliver fuldstændig forsvarsløse uden dem. Derfor skal I prøve at give en af jer bind for øjnene eller hænderne og så give helt slip. Det er udelukkende den ene part, der har kontrollen og faktisk kan gøre præcis, det han eller hun vil.

Det gode er også, at du netop ikke har kontrol over, hvor han kigger hen eller rører, og derfor kan der opstå nye frække situationer. Måske endda nogle så succesfulde, at det er værd at gentage senere hen.

Sexting

Kender du ikke begrebet? Det er meget enkelt. I SMS’er sexede beskeder til hinanden. Og du kan rigtig let blive en haj til det. Det er super at bruge som forspil, fordi det kan foregå over en hel dag, og på den måde bliver I jo opsat på, hvad der skal ske senere. Det kan blive et meget, meget, meget langt forspil, men det kan også sagtens fungere på kortere tid. Send ham for eksempel en meget pirrende sms, lige inden du eller han kommer hjem, så han ved, hvad der venter ham.

Striptease

Okay, nu bliver det måske lidt grænseoverskridende for dig. Men en striptease kan altså være en virkelig god måde at sætte gang i sagerne på. Du kan komme til at føle dig enormt sexet, og han vil blive så tændt af at se på dig og mærke dig. Du kan eventuelt sørge for at have sexet lingeri på under dit tøj hele dagen, så du allerede føler dig sexet, inden du skal begynde at strippe lidt for ham. Du behøver jo heller ikke at ende med at være helt nøgen, men måske i stedet vise dig frem i dit sexede undertøj.

Lige her kan du ud fra dit stjernetegn finde frem til det sexede undertøj, der passer til din personlighed.

Rollespil

Det er en oplagt idé til det bedste forspil! I kommer helt sikkert ud af jeres comfort zone, men det vil til gengæld fungere perfekt. Har du ikke rigtigt bevæget dig ud i rollespil før, kan det være denne leg skal prøves af. Den er sexet, pirrende, vild og noget helt andet, end I er vant til.