De 7 bedste madvarer til dig, der elsker sex med mad

Læs om 7 madvarer du kan have sex med

author
Annemarie Friis Persson

Tænk på de to bedste ting i verden. Tænker du det samme som jeg? Hvis du tænker på mad og sex, så gør du. Og hvorfor ikke kombinere de to ting? Du har sikkert hørt om folk, der har sex med mad som chokoladesovs, flødeskum og jordbær. Men hvad med ost, pickles og grapefrugt?

Når du har sex med mad, bør du dog holde madvarerne fra din og din partners intime områder for at undgå infektioner. Ellers er der ingen dårlige undskyldninger for ikke at have sex med mad. Og her får du serveret syv forslag.

Læs også: 8 mærkelige ting, du har gjort ved dig selv forneden

1 Ost

Brie eller en anden blød ost, som du nemt kan sprede ud over din partners nøgne krop og slikke af, er helt perfekt. Du kan bruge hvilken som helst ost, så vælg din eller din partners yndlingsost, eller vælg flere forskellige, og lav en blindsmagning ud af det ved at give hinanden bind for øjnene. Det gør ikke noget, hvis I gætter forkert. I har allerede vundet – det ender jo med sex. Og så er ost ovenikøbet godt for dig. What’s not to like?

2 Pickles

Ikke nok med at de har samme form som en penis, så smager de jo også helt fantastisk! Så hvis du ligesom jeg elsker pickles, så stik din partner en i munden, som du kan bide af, når du trænger til en belønning, eller placer dem i skiver på hans eller hendes nipples og slik dem af. Nu kan du endelig bruge scorereplikken: “Vil du være picklen i min cheeseburger?”.

3 Sushi

Hvis du elsker sex med mad, har du sikkert også tænkt på den scene i “Sex and the City”, hvor Samantha ligger på bordet kun iført sushi, lige siden du så den. Har du ikke? Hvis du har, synes jeg helt klart, at du skal prøve at tage sushi med i seng næste gang. Fisk som laks og tun indeholder nemlig omega-3, som øger dopaminniveauet og kan være med til at fremkalde en følelse af ophidselse.

Læs også: 8 afrodisiske madvarer, der vil gøre jer vilde i varmen 

4 Vingummibamser

Hvem elsker ikke vingummibamser? Slik på dem, placer dem rundt omkring på kroppen af hinanden, og spis dem. Giv eventuelt hinanden bind for øjnene for at øge sværhedsgraden. Andre vingummier eller lakridser kan selvfølgelig også bruges.

5 Twister-is

Let’s be honest. Denne is ligner en penis, og så smager den af ananas, jordbær, citron og lime – og du ved, hvad man siger om ananas … Isen findes ligesom penissen i flere forskellige størrelser, så vælg den, du føler dig bedst tilpas med, og brug den så til at vise dine blowjob skills ved at slikke og sutte på den, mens han ser på. Giv ham eventuelt the real deal lige bagefter. Kulden og væsken fra isen vil gøre ham helt vild i varmen! Du kan også lade isen smelte forskellige steder på din partners krop og slikke det af.

6 Grapefrugt

Du har måske hørt, at grapefrugten har en erotisk og opløftende aroma. Men har du hørt om grapefrugtteknikken? Den går ud på at skære siderne af frugten og et hul i midten svarende til størrelsen på din partners pik. Grapefrugten placeres ved roden af penissen og bruges, som du normalt ville bruge dine hænder under et blowjob uden en grapefrugt. I behøver ikke nødvendigvis at bruge grapefrugten til et blowjob, det er trods alt en syrlig frugt. I kan i stedet have en skål med grapefrugt i både stående i soveværelset og bruge dem som en præ- eller postsex snack. Desuden ligner den lidt en vagina, når du skærer den over.

7 Mousserende vin

Slip din indre Champagnemami fri, og pop en champagne eller anden mousserende vin ud over din partner – og slik det så af. Pas på, din partner ikke får proppen i øjet! Hvis ikke du orker rengøringen efter sådan en omgang, så kan I nøjes med et glas eller tre hver og skiftevis tage en tår og kysse. Det mindsker jeres hæmninger, og så er det da romantisk!

Læs også: VIDEO: Opskrift på lækre cupcakes med champagne