De bedste sexstillinger til fyren med den store diller

De bedste sexstillinger til fyren med en stor pik.

author
Søs Lytjohan

Det er ikke størrelsen det kommer an på, men hvordan han bruger det, han har mellem sine ben. Har han en lang, fyldig og bare stor pik, som du ikke helt kan overskue at have oppe i dig, så prøv lige de her stillinger, før du siger helt nej. Sexstillingerne er supergode, hvis du synes, at det ofte kan gøre ondt, hvis hans pik er lang. Så kan det nemlig godt føles som om, han prikker lidt til din livmoder.

Against the wall

Den klassiske doggystyle kan godt gøre ondt, fordi han har mulighed for at ramme dybt, når du ligger der med numsen i vejret. Kan du godt lide, når han tager dig bagfra, så gør det stående. Stil dig med ansigtet mod noget – et skab, et bord, en væg eller noget andet. Spred dine ben let, så han kan komme op i dig.

Samtidig kan du lege med dig selv eller lade ham gøre det.

Cowgirl

Følelsen af at det er dig, der bestemmer, hvor dybt han kommer op i dig, og hvor hurtigt det hele foregår, kan være altafgørende, når det handler om at have sex med en fyr, der har en stor pik. Derfor kan det være en rart for dig at sidde øverst. Han ligger på ryggen, du har et ben på hver side af hans hofte, hvor du sidder på dine skinneben. Så styrer du ligesom showet, cowgirl.

Og sig, at han ikke skal støde op i dig, hvis han synes, det går lidt for langsomt. Han må lige finde sig i, at du har magten.

Reverse cowgirl

En stiv og stor pik kan have forskellige hældninger, og det betyder faktisk, at det ikke føles rart, sexet eller frækt i en klassisk Cowgirl. Er det tilfældet, så prøv i stedet en Reverse Cowgirl, hvor du stadig sidder overskrævs, men med din numse mod hans ansigt.

Nej, han synes ikke, det er klamt, han synes, det er frækt at se din numse så tæt på. Mums filibaba!

Fire hydrant

Er den bare for stor, og det hele gør ondt, så skal I ikke blive ved. Skift i stedet til oralsex. Lad ham gå ned på dig, eller du kan give ham et fantastisk blowjob – hvor du også bruger dine hænder, så du ikke får ondt i kæben eller føler, den stikker helt ned i halsen.

Savner du nye stillinger, når du giver et blowjob, så du ikke får ømme knæ, så får du fire gode forslag her.