Det BEDSTE sted i hjemmet at have sex

Foto/ Shuttertsock

author
Anja Bruneskjold

Det er helt sikkert superindividuelt, hvor folk foretrækker at have sex. Men ER soveværelset i virkeligheden det bedste sted til sex, når du er hjemme? Sengen er jo det oplagte valg. Men noget tyder på, at du måske skulle prøve et HELT andet sted. En læge fortæller i hvert fald til Daily Star, hvilket sted i hjemmet der er det bedste sted til sex.

Selvom du og din kæreste allerede har skøn sex, kan det alligevel godt være, at I har lyst til at spice sexlivet lidt op. Der er uendelige muligheder. Men det kan godt være liiidt svært pludselig at have sex på en ny måde, når man er vant til noget andet.

Læs også: 9 piger afslører de mærkeligste steder, de har haft sex

Der er nok mange kærestepar, der ofte vælger at have sex i soveværelset – i sengen. Og hvorfor? Måske fordi det er praktisk … Men hvis I altid har sex i soveværelset, KAN sexlivet godt blive lidt trivielt. OG! Så er der også et andet sted i hjemmet, som skulle være det bedste sted at have sex. Det drejer sig om køkkenet. Og ja … Det kan virke besværligt – særligt, hvis du har det bedst med, at I nemt kan smide jer på sengen og gå i gang. Og så er der jo også det med hygiejnen. Det er ikke altid, at det måske virker supertiltalende at have sex det sted, hvor du også laver mad. Det kan nemlig virke superklammo, at der er nummi og sæd på køkkenbordet. MEN! Det er jo SÅ nemt lige hurtigt at gøre rent bagefter.

Læs også: Her er det bedste sted, du kan have sex ifølge dit stjernetegn

Hvorfor er køkkenet det bedste sted til sex?

Umiddelbart handler det faktisk om, at det er sundt – og derved bedst. Når I har sex i køkkenet, kommer I nemlig højst sandsynligt ud for, at I skal benytte jer af andre sexstillinger, end I plejer. Og ofte lidt mere “besværlige” sexstillinger, der simpelthen bare gør, at I forbrænder flere kalorier.

Men når det så er sagt, så er det måske også bare sjovt at flytte jeres leg ud af soveværelset. Og så er det måske i virkeligheden ligegyldigt, HVOR I flytter den hen.

Læs også: Det betyder det, hvis du drømmer, at du har sex med din eks