De prøvede en ny sexstilling HVER DAG i en uge – DET skete der

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Hvad sker der, hvis man har morgensex hver dag? Og hvornår bør man egentlig stoppe med at have sex med sin kæreste hele tiden? På Men’s Health kan man læse om kæresteparret Mira og Jack, der besluttede sig for at prøve en ny sexstilling hver dag i en uge.

Hvorfor en ny sexstilling hver dag?

Mira og Jack havde været sammen i mere end 10 år, da de besluttede sig for at få lidt mere spænding ind i hverdagen. Det hele var ligesom blevet liiiidt for kedeligt – særligt sexlivet. Derfor besluttede de sig for at prøve en ny sexstilling hver dag i en hel uge. Se her, hvad de fik ud af det.

Egentlig var det ikke, fordi Mira og Jacks sexliv var dårligt. Det var faktisk ret godt. Men kæresteparret havde det med altid at bruge de samme få sexstillinger, når de havde sex. Selvom alt var fint, ville de alligevel rigtig gerne prøve at spice deres sexliv lidt op ved at prøve en ny sexstilling hver dag i en uge.

Læs også: Med disse 7 sexstillinger får du lettest orgasme

Hvad skete der?

Mira og Jack havde i forvejen sex to til tre gange om ugen. Men med forsøget skulle de nu have sex HVER DAG – og det var næsten en udfordring i sig selv. Men de besluttede sig alligevel for syv sexstillinger, de ikke var så vant til at bruge i hverdagen og sprang ud i det.

I begyndelsen virkede noget af det skørt. De var slet ikke vant til at prøve alle mulige sjove sexstillinger. Men de besluttede sig for at fortsætte, og ret hurtigt vænnede de sig da også til at have masser af sex. De tog endda fat på nogle af de sexstillinger, de havde været superglade for, lige da de var blevet kærester.

Efter en uge med en ny sexstilling hver dag havde de nået deres mål. De kom ud af deres rutiner, som de syntes, var kedelige. Og så fik de naturligvis spicet sexlivet gevaldigt op. Pludselig så de alverdens nye muligheder for deres sexliv, så det fremover kunne blive sjovt.

Kunne du og din kæreste tænke jer at prøve samme forsøg? Så tjek denne challenge, hvor I skal have sex hver eneste dag i en uge.

Læs også: Så mange mennesker dør hvert år af at onanere