Den BEDSTE dag på ugen at have sex

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Det kan måske godt være lidt vanskeligt at afgøre, hvilken dag på ugen det er bedst at have sex. Men en undersøgelse viser, at der faktisk ER en ugedag, der er bedre end andre. Det skriver The Sun.

Læs også: Dette er det bedste tidspunkt på dagen at have sex

Har du og din kæreste en særlig dag på ugen, hvor I ofte har sex? Det er ikke sikkert, I har tænkt over, at det lige præcis er DEN dag. Men hvis du tænker over det, er der måske et mønster … I en undersøgelse, hvor par blev spurgt om deres sexvaner, var der en helt tydelig favoritdag at spore, når det handlede om sex. Hele 44 procent af de adspurgte svarede, at den bedste dag på ugen at have sex var om lørdagen. 24 procent foretrak søndag, og 24 procent foretrak fredag. Det blev altså hurtigt tydeligt, at dagene omkring weekenden var de allerbedste for folk.

Men hvorfor er det sådan? Eksperter mener, at det handler om, at folk måske bare har det bedre, når de ikke skal på arbejde. Det virker måske heller ikke så underligt … Mange kan måske slappe bedre af, når de har fri, og så virker det jo logisk, hvis man får mere lyst til sex dér.

Læs også: Denne type kæreste har det bedste sexliv

Hvilken dag er den værste?

Du har måske allerede regnet ud, hvilken ugedag der er den værste, når det handler om sex. Yes – mandag. Og set i lyset af det med, at mange går på arbejde, så er det ikke så mærkeligt, hvis de fleste IKKE vil have sex om mandagen. Selvom man måske burde have masser af energi efter en weekend med afslapning, så er det, som om kroppen og hovedet nogle gange lige skal vænne sig til, at det er blevet hverdag igen. Og så er det måske bare ikke sex, der står øverst på listen.

Psst … Har du også hørt, at det er godt at have sex efter aftensmaden?

Læs også: Denne ALVORLIGE ting ødelægger dit sexliv