Den bedste SMS, du kan få efter et one night stand

Det er åbentbart ikke helt ligemeget, hvilke beskeder til du sender dagen efter et one night stand.

author
Anja Bruneskjold

Har du også prøvet det der med at være sammen med en, som egentlig bare var et one night stand, men hvor det egentlig var reeet hyggeligt alligevel? Så kender du nok også det der supernederen ved, at personen ikke skriver et eller andet nice dagen efter. Se, hvad Men’sHealth siger om det.

Umiddelbart lader det til, at en SMS dagen efter et one night stand helst skal signalere, at alting var skønt og dejligt. Og helst også at man gerne vil ses igen. Det er ikke, fordi dit one night stand behøver at skrive, at det var skønt at have sex med dig. Men det gør da bestemt ikke noget, hvis personen inviterer på en date – altså endnu et møde.

Mange kvinder fortryder

Et norsk studie viser, at hele 35 procent af alle kvinder faktisk fortryder deres one night stand. Men er det mon så, fordi de ikke modtager en SMS omkring at ses igen? Forskerne bag studiet mener, at kvinder fortryder, fordi de lægger meget mere i et one night stand, end mænd gør – og at de fra begyndelsen vil meget mere end bare at tilbringe en nat sammen. Det gælder naturligvis laaangt fra alle kvinder. Men mon ikke de fleste ville blive glade for en sød SMS dagen efter?
Noget tyder altså også på, at kvinder nogle gange fortryder et one night stand, hvis de på ingen måde kan mærke, at personen, de er sammen med, er interesseret i dem.

Læs også: 6 sexstillinger, du vil ramme dit G-punkt med hver gang

Man kan fortryde af mange grunde

Det er altså ikke kun, hvis et one night stand ikke sender en sød SMS dagen efter, at man kan fortryde. Hvad nu hvis man var til fest og var såååå fuld og kom til at have sex med en person, man i virkeligheden ikke ville være sammen med? Selvom det måske føles pinligt, så er det altså normalt. Men hvad gør man så, hvis man møder sit one night stand tilfældigt? Og hvad hvis du slet ikke havde lyst til det? Måske kan du bruge nogle af disse tips.